Sevali noževi: Vozači GSP-a koji su jutros napadnuti na okretnici tramvaja zadobili teške povrede - dvojica čekaju operaciju!

25.01.2023

20:50

0

Do napada je došlo okretnici tramvaja na Banjici, kada je grupa mladića šarala tramvaje, a otpravnik ih upozorio da to ne rade

Sevali noževi: Vozači GSP-a koji su jutros napadnuti na okretnici tramvaja zadobili teške povrede - dvojica čekaju operaciju!
Tramvaj - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Vozači GSP-a napadnuti su rano jutros na Banjici od strane trojice mladića - Vukašina K. (20), Nemanje K. (27) i Luke M. (28).

Prema poslednjim informacijama, trojica povređenih vozača su u Urgentnom centru, a dvojica čekaju operaciju. Životi im nisu ugroženi, ali povrede su teške.

Do napada je došlo okretnici tramvaja na Banjici, kada je grupa mladića šarala tramvaje, a otpravnik ih upozorio da to ne rade.

- Naš otpravnik je primetio da grupa od nekoliko mladića sprejom šara jednu stranu tramvaja koji je bio parkiran i krenuo je da ih upozori da to prestanu. Međutim, navedeni mladići su napali našeg otpravnika i povredili ga nožem u levu butinu - navodi Zoran Šarac, vršilac dužnosti direktora GSP-a.

Ističe da su vozači koji su to videli pritrčali da pomognu otpravniku, kao i da su i njih napali mladići.

- Tom prilikom dvojici vozača nanete su teže telesne povrede - dodaje Šarac.

Navodi da će radnik koji je napadnut nožem biti operisan, jer ima povredu krvnih sudova.

- Jednom od vozača povređena je glava i polomljena gornja vilica i nos i on će takođe biti operisan - kaže Šarac.

Mladići su pobegli sa lica mesta, ali su uhapšeni ubrzo nakon napada. Imaju od 20 do 28 godina.

Inače, od početka godine napadnuto je osam vozača i oštećeno 12 vozila gradskog prevoza. Tokom prošle godine bilo je ukupno 130 napada - 51 na vozače, 79 na vozila GSP-a.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike