Manijak iz autobusa priznao da je hvatao devojku za zadnjicu i grudi: Sledi mu krivična prijava!

13.10.2022

09:01

0

Autor: 24sedam

Sve se desilo na liniji 33 na relaciji stajalište “Vlada Divljan” - “Cvijićeva”

Manijak iz autobusa priznao da je hvatao devojku za zadnjicu i grudi: Sledi mu krivična prijava!
gradski prevoz manijak - Copyright Profimedia Printscreen/Instagram/makaric__milica

Policajci iz policijske stanice Palilula po nalogu Prvog OJT podneće krivičnu prijavu protiv E.A. (28) zbog krivičnog dela - polno uznemiravanje.

Na ovaj način, za samo 20 sati rasvetljena je prijava koju je juče podnela devojka (22). Ona je navela da je u autobusu na liniji 33 na relaciji stajalište “Vlada Divljan” - “Cvijićeva”, nepoznat muškarac starosti oko 30 godina hvatao za zadnjicu i grudi.

- Sačinjena je službena beleška o obaveštenju primljenom od građana, a osumnjičeni E.A. (28) je policijskoj stanici priznao šta je juče radio u autobusu i potvrdio navode devojke - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Inače, devojka je juče objavila na društvenim mrežama šta se dogodilo.

- Danas oko 13 sati, ušla sam u gradski autobus 33 (kod centra za kulturu Vlada Divljan) bila je ogromna gužva, a ovaj decko je prvo pokušao da mi zavuče ruku u helanke na samom ulazu u autobus, a potom je to uradio kada smo ušli, počeo je da me pipka, ja sam se okrenula istog momenta i lupila mu šamar i počela da vičem da li je normalan i šta radi to, a on mi je sklonio šiške sa lica i rekao da želi da me gleda dok to radi! Zatim je stavio ruke na moje grudi, i rekao da svi mogu samo da me gledaju a jedino on da me ima. Počela sam da vičem i da ga udaram po rukama i pokusavala da ga sklonim od sebe, ali gužva je bila ogromna, vozač autobusa nije hteo da stane iako je video šta se dešava, tako da sam bila primorana da čekam stanicu kako bih izašla iz autobusa - napisala je ona i dodala:

Printscreen/Instagram/makaric__milica
 

- Zapretila sam mu policijom, a on je rekao da ima pravo da me pipa jer sam ja žensko a on je muško?! Kada sam pozvala policiju, počeo je da beži naravno, ja sam ga slikala da bi policija imala sto bolji opis ovog manijaka. Da napomenem, da od prepunog autobusa, niko od muškaraca nije pokušao da mi pomogne, samo neka zena je prokomentarisala da je manijak i to je to. Molim vas delite, kako bi sto pre saznao identitet ovog debila.. zaista ne bih želela da jos neka devojka doživi tu neprijatnost, dok drugi samo nemo posmatraju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike