Detalji napada na Banjici! Otpravnik pokušao da spreči vandale u škrabanju tramvaja, pa dobio nož u butinu - napadači uhapšeni!

25.01.2023

10:38

1

Autor: Lj. S.

Povređeni muškarci su prevezni u Urgentni centar

Detalji napada na Banjici! Otpravnik pokušao da spreči vandale u škrabanju tramvaja, pa dobio nož u butinu - napadači uhapšeni!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Trojica muškarca Vukašin K. (20), Nemanja K. (27) i Luka M. (28) uhapšeni su danas nakon što su rano jutros na Banjici pretukli dva vozača tramvaja Nikolu N. (59) i Branka I. (61), i nožem izboli otpravnika Dragana F. (66).

Čitav incident dogodio se u Paunovoj ulici oko četiri ujutru, kada je grupa muškaraca škrabala sprejevima po tramvaju. Kada je otpravnik video da oni uništavaju tramvaje , upozorio ih je da to ne rade, a oni su mu prišli i nožem uboli u butinu! 

Nakon toga, dva vozača tramvaja su pokušali da pomognu upravniku, ali u tuči su zadobili povrede glave. 

Povređeni muškarci su prevezni u Urgentni centar.

Nasilnici su uhapšeni pola sata po ovom incidentu i odvedeni u policijsku stanicu Voždovac, a jedan od njih je već ranije odgovarao za isti vandalizam.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike