Užas u Veterniku: Muškarac pretučen nasmrt, ležao mrtav satima, kamere sve snimile

24.01.2023

21:17

0

Autor: M. Vu.

Večeras oko 20 časova u ulici Nova u blizini naselja Lipov Gaj u Veterniku pronađeno je telo za sada nepoznatog muškarca

Užas u Veterniku: Muškarac pretučen nasmrt, ležao mrtav satima, kamere sve snimile
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Večeras oko 20 časova u ulici Nova u blizini naselja Lipov Gaj u Veterniku pronađeno je telo za sada nepoznatog muškarca koji je prema prvim nezvaničnim informacijama pretučen nasmrt.

Telo je nađeno na parkingu ispred jednog novosadskog restorana pored parkiranog automobila. Pretpostavlja se da je tu ležalo satima.

U pitanju je muškarac star oko 40 godina, a pronađen je pored automobila novosadskih tablica.

Sudeći prema snimcima obližnjih kamera, on je na parkingu ispred restorana u Veterniku bio u vozilu sa još jednom osobom.

Kamere su zabeležile komešanje u kolima, a potom i drugog muškarca koji nastradalog izvlači na silu iz auta, udarajući ga sve vreme. Zatim ga je ostavio pored kola i napustio lice mesta.

Na lice mesta izašle su patrole policije, kao i ekipa Hitne pomoći.

Stanovnici ovog dela Veternika nisu prethodno čuli nikakvu buku, tako da nije poznato koliko dugo su automobil i preminuli bili na ovoj lokaciji.

24sedam/Goran Sivački
 

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa na licu mesta konstatovala smrt nepoznatog muškarca.

- Na poziv policije u 20.16 u Veterniku u ulici Nova 34 kod restorana "Lipov gaj" naša ekipa je zatekla mušku osobu nepoznatog identiteta i godišta bez znakova života. Oni su na licu mesta samo konstatovali smrt - kaže Krulj.

Pored tela pronađeni su i tragovi krvi.

Policija obavlja uviđaj na licu mesta, a više detalja biće poznato nakon zvaničnog saopštenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike