U dve policijske akcije "pala" trojica dilera! Pogledajte gde su krili heroin, amfetamin, hašiš (VIDEO)

24.01.2023

07:55

0

Autor: J. S. J.

Pretresom stana u kojem su neprijavljeno boravili V. P. i S. N. pronašla 500 grama heroina, 14 bočica metadona i elektronsku vagicu za precizno merenje

U dve policijske akcije "pala" trojica dilera! Pogledajte gde su krili heroin, amfetamin, hašiš (VIDEO)
Ilustracija - Copyright MUP printscreen

Policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, u odvojenim akcijama uhapsila je V.P. (44), S. N. (43) i M. K. (37) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana u kojem su neprijavljeno boravili V. P. i S. N. pronašla 500 grama heroina, 14 bočica metadona i elektronsku vagicu za precizno merenje.

U saopštenju MUP-a stoji da je u drugoj akciji uhapšen M. K., nakon što je pretresom njegovog stana pronašla oko 15 kilograma hašiša, 500 grama kokaina, 800 grama amfetamina i elektronsku vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon čega im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

U trećoj akciji na graničnom prelazu Horgoš carina i granična policija zaplenili su kilogram i 750 grama marihuane koja je bila sakrivena u gepeku automobila sa srpskim tablicama, u platnenoj vreći s hranom. Marihuana je bila u tegli.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike