"Pao" zbog droge i podmetanja požara: U stanu na Voždovcu policija našla nekoliko stotina grama MDMA

29.12.2022

13:02

0

Autor: J. S. J.

U. S. se tereti i da je 8. decembra namerno izazvao požar na ulaznim vratima jednog prodajnog objekta na teritoriji Vračara,

"Pao" zbog droge i podmetanja požara: U stanu na Voždovcu policija našla nekoliko stotina grama MDMA
hapsenje prostitucija makroi (4) - Copyright printscreen/MUP

U Beogradu uhapšen mladić zbog posedovanja droge i podmetanja požara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su U. S. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u stanu osumnjičenog na Voždovcu pronašla kesu sa 24 paketića sa manjom količinom opojne droge MDMA u kristalu, kesu sa 708 tableta MDMA, ukupne težine 295,4 grama, kao i manju bočicu metadona, saopštila je danas PU Beograd.

U. S. se tereti i da je 8. decembra namerno izazvao požar na ulaznim vratima jednog prodajnog objekta na teritoriji Vračara, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike