Drogu krili u ormanu i na terasi kuće u Grockoj: Zaćutali na saslušanju

13.01.2023

15:20

0

Autor: Mi. S.

Istraga pokrenuta protiv Marka M. (29), Mitra M. (24), Dimitrija G. (20), Strahinje M. (25) i Uroša M. (21)

Drogu krili u ormanu i na terasi kuće u Grockoj: Zaćutali na saslušanju
Copyright Ελληνική Αστυνομία - Hellenic Police

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je danas istragu protiv pet muškaraca, zbog sumnje da su neovlašćeno, radi dalje prodaje, u kući u Grockoj držali više vrsta narkotika.

Istraga je pokrenuta protiv Marka M. (29), Mitra M. (24), Dimitrija G. (20), Strahinje M. (25) i Uroša M. (21) zbog sumje da su kao grupa izvršili krivično delo kao neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju tužilaštva.  

Svi osumnjičeni su se na saslušanju u tužilaštvu branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da svim osumnjičenim odredi pritvor, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Sumnja se da su osumnjičeni kao grupa, u kući u Grockoj, neovlašćeno radi dalje prodaje držali 32,82 grama marihuane, spakovane u 26 paketića, koja je pronađena u ormaru u dnevnoj sobi, kao i 1.865,27 grama amfetamina, pronađenog na terasi u plastičnoj posudi.

Pripadnici policije zaplenili su pronađene narkotike, kao i 87.000 dinara i 180 evra.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike