U centru za reciklažu u Bostonu pronađen leš: Da li je to beživotno telo Ane Volš?

19.01.2023

08:52

0

Autor: Lj.K.

U centru za reciklažu u Hartfordu pronađeno je telo nepoznate žene

U centru za reciklažu u Bostonu pronađen leš: Da li je to beživotno telo Ane Volš?
Ana Volš ubijena, muž raskomadao telo - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic

Policija u Hartfordu dobila je dojavu da se u centru za reciklažu nalazi beživotno žensko telo. Reagovali su odmah po prijavi i obezbedili lice mesta, na kome istražitelji obavljaju uviđaj.

Tokom istrage, koja je odmah pokrenuta, biće utvrđen identitet ženske osobe čije je telo pronađeno. I dalje nema potvrde da li je reč o telu nestale Ane Volš.

Pred sudom u Bostonu juče je izveden Brajan Volš pod optužbom da je u novogodišnjoj noći usmrtio svoju suprugu Anu Volš (39), uspešnu Beograđanku u Americi i majku troje dece. Prema optužbama koje mu se stavljaju na teret, posle ubistva on je Anino telo isekao, spakovao u torbe i bacio na otpad.

Tužilaštvo je utvrdio da je Volš 1. i 2. januara, sa ajpeda svoga sina, pretraživao na internetu kako da se reši tela, kako se uklanjaju tragovi krvi, ali i posle koliko vremena od nestanka osobe može da se nasledi imovina.

Ana Volš trebalo je da se 3. januara pojavi na poslu u Vašingtonu, a njen poslodavac prvi je prijavio narednog dana da ona nije stigla u firmu. Tek tada je Brajan Volš pozvao policiju i prijavio Anin navodni nestanak. Ubrzo je uhapšen zbog ometanja istrage, posle čega je u podrumu njihove kuće nađen krvavi nož.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike