Tačno je, telo moje ćerke je izvučeno iz Lima: Otac Ilinke Dujović uplakan i slomljen od bola

17.01.2023

19:37

0

Autor: M. Vu.

Posle 38 dana od nestanka, u Limu, nekoliko stotina metara nizvodno od Rudog, u Bosni i Hercegovini, pronađeno telo Ilinke Dujović

Tačno je, telo moje ćerke je izvučeno iz Lima: Otac Ilinke Dujović uplakan i slomljen od bola
Ilinka Dujović - Copyright Printskrin/Fejsbuk

- Tačno je, telo koje je izvučeno iz Lima je moja ćerka Ilinka – kroz suze je kratko rekao njen otac Dalibor Dujović, koji do poslednjeg časa nije gubio nadu da je njegova ćerka živa.

Posle 38 dana od nestanka, u Limu, nekoliko stotina metara nizvodno od Rudog, u Bosni i Hercegovini, pronađeno telo Ilinke Dujović, devojke iz Priboja za kojom se tragalo od 12. decembra.

linka je viđena poslednji put kraj obale Lima, na stazi šetališta u

Starom Priboju. Otada, nikakvog traga za njom nije bilo do utorka pred samu noć, kada su ribolovci primetili telo kako pluta i sprečili da ga voda odnese dalje. Oni su pozvali policiju, a potom je otac u bolnici u Rudom, identifikovao telo svoje kćerke.

RINA
 

Inače, nesrećni čovek je pre nekoliko dana nudio i 2.000 evra onome ko mu da bilo kakvu informaciju o njegovoj ćerki. I dok je potpuno sam obilazio korito reke Lim, duboko verujući da je Ilinka živa, nije ni slutio da će samo dva dana posle njenog rođendana je pronaći - mrtvu.

- Moja porodica i ja proveli smo najteži Božić u životu, ne znamo šta nam je sa ćerkom. Danas je Ilinkin rođendan i bol u grudima je neopisiv. Trideset peti dan prolazi i niko ništa. Ja nisam bitan, ali moje dete jeste. Od bedne plate sam je školovao u Republici Srpskoj da bi ovde u Srbiji radila, zaslužila je da joj se pomogne. Ovo danas je dostojanstvena mirna šetnja, bez blokada i ikakavih uznemiravanja. Nećemo da brukamo našu decu, za njih živimo - rekao je Dalibor pre samo dva dana.

Facebook/Priboj
 

Inače, od početka sedmice krenula je velika akcija u kojoj učestvuju pripadnici policije, timovi za spasavanje na vodi, Sektora za vanredne situacije, MUP-a Republike Srbije. Stigli su i ronioci, a u delu reke preko granice, angažovane su i posebne jedinice iz Bosne i Hercegovine. U potragu su uključena i lovačka udruženja, planinari i rafteri.

Prvi put nestala je 30. septembra kada se nije vratila iz šetnje. Naredni dan je uz pomoć mnogih Pribojaca pronađena na brdu Bić, pod dejstvom tableta i ujedima životinja po ruci. Nakon toga lečila se u zdravstvenim ustanovama u Priboju, Kragujevcu i Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike