Detalji jezivog ubistva Srpkinje u Češkoj: Marijin ubica priznao zločin tek kad se otreznio! Koristio njenu kreditnu karticu

13.01.2023

12:14

1

Autor: Lj.K.

Stefan S. (27) sumnjiči se da je u Brnu ubio Mariju D. (42) u vreme praznika, kada je njena porodica otputovala za Beograd

Detalji jezivog ubistva Srpkinje u Češkoj: Marijin ubica priznao zločin tek kad se otreznio! Koristio njenu kreditnu karticu
Uviđaj Ilustracija - Copyright Profimedia

Marija D. (42), državljanka Srbije koja je brutalno ubijena nekoliko dana pre Nove Godine u Češkoj iskasapljena je nožem, a za njeno ubistvo sumnjiči se Srbin Stefan S. (27). Brutalno ubistvo otkriveno je kada su se porodica, prijatelji i poslodavci Srpkinje zabrinuli zašto se ne javlja, pa su slučaj prijavili policiji.

Prema navodima tamošnjih medija, Marija D. je u Češkoj ostala tokom praznika, dok je njen suprug otišao s detetom u Beograd.

Danima se  nije nikome javljala, pa je alarmirana policija, koja  je u stanu u Brnu zatekla nesrećnu ženu sa brojnim ubodima nožem u telo.

Tokom uviđaja obavljen je pretres stana, uzeti su DNK tragovi koji su istražitelje doveli do osumnjičenog S. S. kojeg je Marija poznavala.

Kad je uhapšen, S. S: je bio pijan i odbijao je da sarađuje sa policijom, međutim, kad se otreznio priznao je da je nesrećnu Mariju svirepo ubio. Utvrđen je još jedan detalj, a to je da je nakon ubistva, koirstio Marijinu kreditnu karticu u prodavnici.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike