Majka Beograđanke nestale u Americi očajna: "Ne znam zašto je moj zet uhapšen!" Ana nestala kad su ispratili gosta

09.01.2023

14:07

0

Autor: 24sedam

Milanka kaže da je tog jutra, kada je Ana izašla iz kuće da bi otišla na aerodrom, njen zet Brajan spavao

Majka Beograđanke nestale u Americi očajna: "Ne znam zašto je moj zet uhapšen!" Ana nestala kad su ispratili gosta
Ana Volš nestala 1. januara - Copyright Instagram_Drew Karedes @DrewKaredes

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš (39) koja je nestala u Americi, s nestrpljenjem i zebnjom iščekuje svaku novu vest o svojoj ćerki, a dodatno je šokirana hapšenjem njenog zeta Brajana Volša zbog ometanja istrage.

Milanka kaže da ne zna razlog zašto su njenom zetu stavljene lisice na ruke.

- Čula sam da je Brajan uhapšen zbog ometanja istrage, ali ne znam nikakve detalje i to sam čula iz medija. Verujte, ništa ne znam i molim vas, razumejte me - kaže zabrinuta majka nestale žene, kojoj se svaki trag izgubio u novogodišnjoj noći.

Ona je medijima rekla da je u stalnom kontaktu sa starijom ćerkom Aleksandrom, koja sa suprugom živi u Kanadi, i u stalnoj je vezi sa policijom u Bostonu.

- Ana i njen suprug su za Novu godinu imali gosta koji je otišao oko 1.30, da bi ona, nekih dva sata kasnije, pozvala taksi da ide na aerodrom, odakle je trebalo da otputuje za Vašington. Tamo joj je firma u kojoj radi i u Vašingtonu su kupili i kuću u kojoj ona živi. Plan je da suprug sa decom dođe čim srede potrebne papire za prseljenje. Tog jutra kad je ona izašla iz kuće, Brajan je spavao. Ne zna se ni da li je ušla u taksi, ali je sigurno da u avionu nije bila - dodala je očajna majka.

Milanka napominje da je Brajan rekao da misli da je Ana dobro, da nije zabrinut, dok je šef bostonske policije izjavio da je možda otišla na kraći odmor, ali, kako je navela, uopše ne liči na Anu da se toliko dguo nikome ne javi.

Podsetimo, članovi porodice su poslednji put videli Anu 1. januara oko četiri sata kad je trebalo da ode na aerodrom „Logan“ u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington, gde radi kao izvršni direktor u agenciji za nekretnine. Do aerodroma nije stigla, a nije koristila ni svoj mobilni telefon od trenutka kada je nestala.

BONUS VIDEO

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike