Nesvakidašnja krađa u Užicu: Pijani mladić ukrao taksi vozilo, pa ga slupao! Imao 2,31 promila alkohola u krvi i tablete u patici

06.01.2023

22:38

0

Autor: 24sedam

Policija će podneti prijavu protiv muškarca (38) kod koga je izmereno 2,31 promila alkohola, a tablete je imao u patici

Nesvakidašnja krađa u Užicu: Pijani mladić ukrao taksi vozilo, pa ga slupao! Imao 2,31 promila alkohola u krvi i tablete u patici
Ukrao taksi vozilo, pa se slupao: Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Pixabay

Mladi Užičanin danas popodne ukrao je taksi vozilo, a potom ga i slupao, pa će, po svemu sudeći, i krivično odgovarati.

Krađa se odigrala danas oko 17 sati na taksi stajalištu ispod Trga partizana. Jedan taksista je ostavio upaljeno vozilo sa sva četiri žmigavca i, kako se priča, nakratko otišao da nešto obavi. U međuvremenu naišao je mladić koji je po svoj prilici bio pod dejstvom alkohola.

Primetio je da je vozilo prazno, seo u njega i krenuo. Ubrzo se taksista vratio i video da mu nema vozila. Otišao je u policijsku stanicu da prijavi krađu, a tu ga je nešto kasnije sačekala vest da je njegov automobil oštećen u udesu.

Kradljivac je taksi vozilom prošao kroz centar Užica, izašao na magistralni put prema Zlatiboru gde je posle 100-200 metara skrenuo u Zlatiborsku ulicu koja vodi uz brdo Zabučje.

Strmom, ali pravom ulicom došao je do prve krivine, prilično oštre, i savio u desno, toliko da više nije uspeo da kontroliše automobil koji je napravio "krug" i posle nekoliko metara sleteo niz obalu. Automobil se popreko zaustavio ispred krivine koju je prethodno savladao i udario u bankinu pored ulice.

Mladić je potom sam izašao iz slupanih kola, mada je "jedva stajao na nogama". Ubrzo su u Zlatiborsku ulicu stigli policija i ekipa Hitne pomoći posle čega je mladić odvezen sanitetom.

Policija je kasnije saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv 38-godišnjaka. Užičaninu koji je ukrao taksi vozilo, navode u policiji, izmereno je 2,31 promila alkohola u organizmu, a u njegovoj patici pronađena je 21 tableta lekova sa liste psihoaktivih supstanci. Na sve to on ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu od kategorija motornih vozila.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike