Posle pokušaja silovanja kolege taksisti pokucali na vrata nasilnika! Detalji drame u Smederevu

16.10.2022

06:38

0

Autor: J. S. J.

Na svu sreću taksistkinja je uspela da pritisne taster i alarmira kolege iz njenog taksi udruženja

Posle pokušaja silovanja kolege taksisti pokucali na vrata nasilnika! Detalji drame u Smederevu
žena taksi ruka copy - Copyright Profimedia/Pixabay

Taksiskinja V. S. (44) iz Smedereva doživela je dramu 10. oktobra kada ju je klijent M. B. (26), inače stalna mušterija jednog taksi udruženja, napao i pokušao da siluje.

Nesrećna žena je tog dana radila noćnu smenu i došla je na naručenu vožnju koju je tražio osumnjičeni i prevezla ga do adrese "Radinačkih bagera".

- Mladić je stalna mušetrija i nikada nije bilo problema s njim. Kritične večeri on se ponašao normalno, sedeo je na zadnjem sedištu i kada ga je V. S. dovezla na željenu adresu izašao je i rekao joj da ga sačeka, jer mora samo nešto da uzme - kaže izvor "Kurira" i dodaje da je nerećna žena to i uradila.

Tada je M.B. došao do njenih vrata, otvorio ih , oteo joj ključ i telefoni bacio.

-Počeo je da je napada, da se skida, da je dodiruje, a izbezumljena žena uspela je da pritisne "panik taster" koji se nalazi na tabletu na instrument tabli.

Sagovornik kaže da ne zna šta bi se dogodilo da žena nije uspela da pritisne taster i u pomoć pozove kolege.

- Na svu sreću uspela je da pritisne taster i alarmira kolege iz njenog taksi udruženja. Napasnik je ubrzo pobegao, a kolege V. S. su došle i povratile je od šoka koji je doživela.

Desetak kolega taksista se odmah skupilo i otišlo do kuće M. B., međutim on nije bio tamo. Navodno, rekli su njegovoj porodici šta je uradio i da će ga svakako prijaviti.

Nasilnik iz Smedereva ubrzo se sam predao i određeno mu je zadržavanje do 30 dana. Naime, njemu se na teret stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike