Pijan skalpelom ubo u vrat vanbračnu suprugu u tržnom centru: Milan (58) zaćutao u tužilaštvu

01.01.2023

17:40

0

Autor: M. B.

Milan T. je kritičnom prilikom imao u krvi 0,86 promila alkohola

Pijan skalpelom ubo u vrat vanbračnu suprugu u tržnom centru: Milan (58) zaćutao u tužilaštvu
Ilustracija - Copyright Profimedia

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Milan T. (58) iz Zemuna zbog sumnje da je 30. decembra u alkoholisanom stanju skalpelom pokušao da ubije bivšu vanbračnu suprugu D. P. u tržnom centru Ada mol.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, saopšteno je iz VJT.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio u kratkom vremenskom periodu.

Milanu T. se na teret mu se stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Milan T. je 30. decembra oko 18 časova, na drugom spratu tržnog centra Ada mol, prišao D. P. s leđa i uhvatio je levom rukom za kosu, pa joj je skalpelom, koji je držao u desnoj ruci, zadao jedan ubod u predelu vrata.

Iz tužilaštva navode da je žena uspela da se odbrani, ali ju je osumnjičeni oborio na pod gde joj je zadao još jedan ubod skalpelom u predelu vrata, nanevši joj posekotinu.

Dvojica prisutnih građana uspeli su da savladaju Milana T. i zadrže ga do dolaska policije, a D. P. je prevežena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Milan T. je kritičnom prilikom imao u krvi 0,86 promila alkohola.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike