Drama ispred suda u Prokuplju: Osuđenik iz "Zabele" pokušao da pobegne dok je ulazio u maricu nakon suđenja, ali je osujećen!

16.12.2022

14:59

0

Autor: 24sedam

Reč je o komandirima iz "Zabele" koji su vraćali osuđenika na izdržavanje kazne

Drama ispred suda u Prokuplju: Osuđenik iz "Zabele" pokušao da pobegne dok je ulazio u maricu nakon suđenja, ali je osujećen!
Ilustracija - Copyright RINA

Ispred suda u Prokuplju danas se odigrala prava dana, kada je jedan osuđenik, koji je iz "Zabele" doveden na ročište, pokušao da pobegne.

Osuđenik je posle ročišta udario komandira na ulasku u "maricu", ali je brzom reakcijom drugog komandira i pripadnika Policijske uprave njegov pokušaj da pobegne sprečen istog trena.

Reč je o komandirima iz požarevačkog zatvora "Zabela" koji su vraćali osuđenika na izdržavanje kazne, a koji je prethodno tog dana imao suđenje za novi krivični postupak u Prokuplju.

Osuđenika su vraćali na izdržavanje kazne, a suđenje je imao za nova dela, navode iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Pored toga što je više puta osuđivan, protiv njega se i trenutno vode krivični postupci, kao što je bio ovaj danas pred prokupačkim sudom.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike