Ovo je hrabri trener koji je spasao Luku iz čeljusti razjarenog psa: "Svi su bežali, bilo je puno roditelja, ali niko nije smeo da priđe"

15.12.2022

21:35

0

Autor: 24sedam

"Imao sam na umu samo da dete spasim. Ostalo me nije zanimalo", kaže Željko Petronijević za naš portal

Ovo je hrabri trener koji je spasao Luku iz čeljusti razjarenog psa: "Svi su bežali, bilo je puno roditelja, ali niko nije smeo da priđe"
Trener Željko Petronijević spasao Luku S. od razjarenog pitbula - Copyright Privatna arhiva

Tinejdžera Luku S. (16) iz Lazarevca kog je juče, tokom treninga ekipe Borac iz ovog grada, napao i povredio pas rase pitbul, spasao je trener ekipe Željko Petronijević. On je uleteo u borbu sa podivljalim psom i spasao momka od razjarene životinje.

Skromno, za 24sedam, Željko kaže da je Luka dobro, a povrede, ugrizi i posekotine su mu sanirane. To je za Željka, posle svega, i najvažnije.

On je ispričao detalje drame koja se odvijala iza glavnog terena FK Kolubara, na igralištu sa veštačkom travom, opasanim žičanom ogradom u koji je pas uspeo da uđe i da napravi haos.

- Bio sam prestravljen. I bilo mi je u glavi samo da spasim dete. Ono što me je najviše uplašilo je to da sam već video u glavi da pas ide ka grupi dece koji su imali oko 8 godina. Ta deca su vrištala od straha. Tek uveče mi je žena rekla da su ogtebotine na nozi, ruci počele da stvaraju infekciju. Imao sam na umu samo da dete spasim. Ostalo me nije zanimalo. Svi su bežali, bilo je puno roditelja, ali niko nije smeo da priđe - rekao je, pored ostalog, ovaj hrabri čovek za 24sedam.

Prema Petronijevićevim rečima, najvažnije je bilo što je u kritičnom momentu uspeo da Luku prebaci preko ograde.

- Da nisam uspeo malog da prebacim kad je bilo kritično, da smo obojica pali unutar igrališta, ker bi ili mene ili njega rastrgao. Imam i neke rasekotine, ali ništa strašno. Kažem, opet, Bogu hvala, dobro se završilo kako je moglo biti - zaključuje Željko Petronijević, trener kadeta Borca iz Lazarevca.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike