Užas u Futogu: Dever izbo snaju nožem!

29.09.2022

12:14

0

Autor: 24sedam

Do pokušaja ubistva došlo je danas u Ulici cara Lazara, nešto pre 13 sati

Užas u Futogu: Dever izbo snaju nožem!
Ilustracija - Copyright RINA

Muškarac iz Futoga, za sada neutvrđenog godišta, uhapšen je danas zbog sumnje da je pokušao da ubije nožem svoju snaju N. B. (42).

Nezvanično, tome je prethodila porodična svađe dva brata.

- U toku svađe i rasprave, jedan od braće je imao nož. Žena N. B. uskočila je u raspravu u nameri da odbrani muža, kada ju je nožem napao dever - kaže izvor Kurira.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala u 12:50 časova u Ulici cara Lazara 175 u Futogu.

- Na licu mesta je pružena pomoć ženskoj osobi staroj 42 godine koja je zadobila povrede hladnim oružjem. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta u svesnom stanju prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV-a - navodi Krulj.

U KCV za ovaj portal navode da je ona dovezena od strane Hitne pomoći.

 
- Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama, u vidu ubodnih rana. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, hirurške obrade rane, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijentkinja je zadržana u UC KCV na daljem konzervativnom lečenju - kažu u KCV-u.

Inače u istoj ovoj ulici, nedaleko odavde, u junu je došlo do ubistva, kada je muž presudio ženi nožem, a potom je pokušao da presudi sebi.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike