Držali se za ruke kada je na njih naleteo "audi": Devojka nastradalog Mihajla profilnu fotografiju zamenila crnom u znak žalosti (FOTO)

08.12.2022

10:36

0

Autor: 24sedam

Mihajio L. poginuo je sinoć u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu

Držali se za ruke kada je na njih naleteo "audi": Devojka nastradalog Mihajla profilnu fotografiju zamenila crnom u znak žalosti (FOTO)
Mihajlo uskoro trebalo da se oženi - Copyright Printscreen/Facebook/V.M.L

Viktorija L., devojka Mihajla L. (26) iz Čačka koji je poginuo je teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra, na svoju profilnu fotografiju na Fejsbuku postavila je jutros crnu sliku, u znak žalosti.

Viktorija i Mihajlo su, podsetimo, držeći se za ruke, prelazili sinoć ulicu kada je na njih naleteo "audi A3" kojim je upravljao M. N. (23) i usmrtio momka na mestu. Viktorija je tom prilikom lakše povređena.

Printscreen/Facebook/V.M.L
Mihajio L. sa devojkom Viktorijom

Sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je vozač "audija" tokom preticanja vozila, koje se kretalo ispred njega, izgubio kontrolu nad vozilom, a kada je pokušao da se vrati u svoju traku pokupio mladića i devojku na pešačkom prelazu.

Printscreen/Facebook/M.G.L.
Mihajlo L.

Posle udara u pešake vozač "audija" je izleteo s kolovoza, udario u parkirani auto i u stubiće a potom i zid zgrade pored puta. 

Vozač automobila nakon nesreće i ukazane pomoći priveden je i zadržan u policijskoj stanici 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog sumnje da je počinio Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike