Ovo je mladić koji je pokošen u Bulevaru kralja Aleksandra: Mihajilo iz Čačka stradao dok je sa devojkom prelazio ulicu! (FOTO)

08.12.2022

09:29

0

Autor: 24sedam

Na Mihajila L. (26) i njegovu devojku naleteo je "audijem" M. N. (23), koji je tokom preticanja izgubio kontrolu nad vozilom

Ovo je mladić koji je pokošen u Bulevaru kralja Aleksandra: Mihajilo iz Čačka stradao dok je sa devojkom prelazio ulicu! (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook/M.G.L.

Mihajilo L. (26) iz Čačka poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Bulevaru kralja Aleksandra, kada ga je pokosio "audi A3" kojim je upravljao M. N. (23). Nesrećni mladić stradao je dok je sa devojkom V. L. prelazio ulicu.

Vozač automobila nakon nesreće i ukazane pomoći priveden je i zadržan u policijskoj stanici 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Printscreen/Facebook/M.G.L.
Mihajilo L.

Sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je vozač automobila tokom preticanja vozila, koje se kretalo ispred njega, izgubio kontrolu nad vozilom.

Kako se pretpostavlja, automobil se kretao Bulevarom kralja Aleksandra ka Ustaničkoj ulici. Neposredno pre tragedije on je preticao vozilo koje se kretalo ispred njega. Pretpostavlja se da je izgubio kontrolu nad vozilom i kada je pokušao da se vrati u svoju traku pokupio je mladića i devojku na pešačkom prelazu.

printscreen/Instagram/192.rs
Mladić je stradao na Bulevaru kralja Aleksandra

Mihajilo je nastradao na mestu nesreće, dok je njegova devojka lakše povređena.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike