Iživljavali se nad taksistima zbog migranata: Kuda ste krenuli s tim go*nima?

08.10.2020

14:28 >> 18:11

0

Grupa muškaraca iz Apatina zaustavila je dva taksi vozila s migrantima, a zatim su počeli da urlaju na njih i da im prete. Ceo incident snimali su mobilnim te

Iživljavali se nad taksistima zbog migranata: Kuda ste krenuli s tim go*nima?
Copyright

Grupa muškaraca iz Apatina iživljavala se nad dvojicom taksista u tom gradu samo zato što su prevozili migrante. Torturu je jedan od njih čak i snimao telefonom.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vide se nekoliko muškaraca koji urlaju i vređaju taksiste, prisiljavajući ih da se “okrenu nazad”, jer ne dozvoljavaju migrantima da uđu u „njihov grad”. Video počinje u automobilu, kada suvozač govori vozaču da prestignu dva taksi vozila sa migrantima i da im prepreči put.

– Kuda ste krenuli sa tim go*nima? Pitam te ja! Okreći odmah! Talibani mamu vam je**m, okreći taj auto! Gde ste krenuli? Gde si krenuo s ovim gov*nima… Nemojte da ponavljam! Dovoziš mi neprijatelja u moj Apatin – urlao je muškarac, koji je snimao sve vreme unoseći se taksistima u lice.

Priveden na saslušanje

Kako saznajemo, policija je saslušala S. G. (45) zbog sumnje da je preprečio pretio taksistima. Tužilaštvu je podneta krivična prijava u redovnom postupku, a on je posle saslušanja pušten kući. Takođe, Koalicija za zaštitu dece izbeglica i migranata od zlostavljanja i zanemarivanja, podnela je prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru zbog incidenta.

Jedan od taksista je rekao da samo radi svoj posao i da je Apatin i njegov grad. Međutim, nasilnici se tu nisu zaustavljali.

– To je još veća sramota! Jel te nije sramota da voziš ova go*na… Gleda te ceo svet. Evo, da vide šta ti voziš. Majku vam je*em. Dušmane da vozite! Okreći odmah – ponavljao je nasilnik.

U videu koji je objavljen može se videti da je nekoliko automobila preprečilo taksi vozila, a sumnja se da je reč o grupi koja namenski već duže vreme prati da li migranti dolaze u njihovo mesto.

Na kraju se bahati muškarac obratio i migrantima na engleskom:”Odmah…, ne želim vas ovde!”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike