Misteriozni muškarac na grobu Bojovića pali sveće: Da li je Luka poslao izvidnicu pre nego poseti grob najmilijih?

01.12.2022

11:15

0

Autor: 24sedam

Nepoznati muškarac upalio sveće na grobu Bojovića, a grobar došao da prebriše mermerne ploče

Misteriozni muškarac na grobu Bojovića pali sveće: Da li je Luka poslao izvidnicu pre nego poseti grob najmilijih?
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Posle sinćnje deportacije Luke Bojovića iz španskog zatvora u Srbiju, u kome je proveo duže od deset godina, u iščekivanju da će odmah posetiti grob ubijenog brata Nikole i oca Vuka Bojovića, legendarnog direktora beogradskog zološkog vrta, umesto njega danas se poajvio misteriozni muškarac koji je upalio sveće.

Ne zna se sa sigurnošću koj je u pitanju, da li je neko od Bojovićeve rodbine i prijatelja, ili je, možda, reč o čoveku koji je poslat kao izvidnica pre nego Luka dođe na Novo groblje, s obzirom da je njegova bezbednost ugrožena, kako je procenila srpska policija.

U međuvremenu na grobu se pojavio i čovek koji održava grobove Bojovića. On je prebrisao mermerne ploče, a na pitanje očekuje li da Luka danas dođe na groblje, on je odgovorio:"Što je on naumio, to će i da uradi".

Lukin mlađi brat Nikola ubijen je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda iz osvete jer se verovalo da je Luka umešan u ubistvo Brana Šaranoviča, vlasnika kazina "Slavija". Godinu dana kasnije, preminuo mu je otac Vuk Bojović, a kasnije mu je ubijeno nekoliko blskih prijatelja, kum kao i advokat Miša Ognjanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike