Slavoljub se promenio kad je obešenu sugrađanku skinuo sa vešala: Traže ga peti dan, neki pominju i manastir

28.11.2022

11:00

0

Autor: 24sedam

Rodbina i prijatelji spekulišu šta je Slavoljuba Filipovića (33) iz Gornje Koviljače nateralo da nestane

Slavoljub se promenio kad je obešenu sugrađanku skinuo sa vešala: Traže ga peti dan, neki pominju i manastir
Slavoljub Filipović - Copyright Printscreen

Šta je nateralo Slavoljuba Filipovića (33) iz Gornje Koviljače kod Loznice da pre pet dana ode od kuće i da mu se izgubi svaki trag, rdobina i komšije mogu samo da nagađaju, međutim, prema navodima njegovog prijatelja, on se potpuno promenio kada je pre dve godine obešenu ženu skinuo sa vešala.

Po rečima meštanina i prijatelja nestalog, Slavoljub je pre dve godine pronašao obeženu sugrađanku, koju je poznavao. On ju je i skinuo sa vešala, i od tog momenta, "nešto se u njemu promenilo".

Takođe navodi i da je nestali mladić imao težak život od najranijeg detinjstva.

„Oni žive privatno, jedan čovek tu iz sela im je dao kuću na korišćenje, odnosno samo da plaćaju račune. Zbog porodične tragedije u ranoj mladosti nije završio ni srednju školu, nije radio. Mada, u poslednje vreme je počeo mnogo da puši, kao da ga je nešto tištilo“, zaključuje naš sagovornik.

Slavoljubova rođena sestra Slavica navea je medijima da je mentalno zdravlje njenog brata posledica genetike jer su i majka i cela nejna rodbina imali šsihičkih problema.

Prema njenim rečima, nakon nestanka njenog brata, javila joj se jedna rođaka i ispričala neke zanimljie detalje o Slavoljubu.

- Rekla mi je da je videla mog brata letos i da je rekao da će vrlo brzo da ide u manastir da se zamonaši, da više ne može da izdrži. Meni i ocu to nikada nije rekao, ali je često donosio krstiće i ikonice kući. Bojim se da ne uradi nešto nažao, ali kao sestra sam potpuno sigurna da ne bi naudio sebi. Ne znam, u šoku sam“, kroz suze navodi naša sagovornica.

Slavoljub Filipović (33) iz Gornje Koviljače nestao je u sredu oko 9 časova ujutru nakon što se iz kuće zaputio u nepoznatom pravcu.

Prema rečima ukućana, kada je poslednji put viđen na sebi je imao zelenu trenerku, crnu duksericu, bele patike, a mladić je visok oko 1.78 santimetara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike