Uhapšen vozač koji je pregazio predsednika opštine Paraćin: Kombijem ga pokosio na pešačkom prelazu!

26.11.2022

15:47 >> 22:35

0

Osumnjičenom će najverovatnije biti određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i biće priveden nadležnom tužiocu

Uhapšen vozač koji je pregazio predsednika opštine Paraćin: Kombijem ga pokosio na pešačkom prelazu!
Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija je, kako se nezvanično saznaje, identifikovala i privela osobu za koju se osnovano sumnja da je noćas upravljala kombi vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu u kojoj je teške povrede zadobio Vladimir Milićević, predsednik Opštine Paraćin.

Njemu će biti određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a u tom periodu će biti priveden nadležnom tužiocu na saslušanje zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo iz Zakona o bezbednosti saobraćaja kao i nepružanja pomoći povređenom na licu mesta.

Podsećamo, predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević zadobio je teške povrede u saobraćajnoj nezgodi rano jutros. Prema informacijama sa kojima raspolažemo njega je kao pešaka, prilikom prelaska ulice, udarilo vozilo kojim je upravljao muškarac iz Ćuprije.

Povređenom predsedniku Opštine Paraćin Vladimiru Milićeviću, pomoć je ukazana prvo u ćuprijskoj Bolnici, a nakon toga je transportovan u Klinički centar Kragujevac. Kako nam je potvrđeno, on je sada u stabilnom stanju.

Oglasio se MUP: Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, u saradnji sa policijskim upravama Smederevo i Kruševac, kao i Upravom saobraćajne policije i Upravom kriminalističke policije, uhapsili su S. M. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On se sumnjiči da rano jutros u Ćupriji kombi vozilom kojim je upravljao udario pešaka Vladimira Milićevića predsednika Opštine Paraćin, teže ga povredio i pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike