Ovo je Srpkinja koja je uhapšena na Malti: Milica osumnjičena da je bila deo velike zavere, tokom privođenja sve vreme plakala (FOTO)

26.11.2022

09:55

0

Autor: V.B.

Filmski obrt dogodio se pošto su istražitelji otkrili da je srpski državljanin, koji je uhapšen gotovo čim je pobegao iz stana, imao pomagače

Ovo je Srpkinja koja je uhapšena na Malti: Milica osumnjičena da je bila deo velike zavere, tokom privođenja sve vreme plakala (FOTO)
Srpkinja koja je uhapšena na Malti - Copyright Printscreen/Facebook

Državljanka Francuske Milica K. (29) za koju se verovalo da je žrtva oružane pljačke na Malti, tokom koje je teško ranjen Holanđanin (42), inače njen suprug, uhapšena je danas zbog sumnje da je učestvovala u razbojništvu.

Navodno je muškarac iz Srbije Viktor M. ušao u stan u gradu Naksar u kom su bili 42-godišnji Holanđanin i 29-godišnja Francuskinja.

Srbin ih je vezao i tražio novac, preteći im pištoljem, a navodno je i nožem povredio Holanđanina. Nakon što je ukrao novac i druge predmete, pobegao je sa lica mesta, dok su Holanđanin i žena prebačeni u bolnicu - muškarac zbog lakših povreda, a žena jer je pretrpela šok.

Printscreen/Facebook
 

Filmski obrt dogodio se pošto su istražitelji otkrili da je srpski državljanin Viktor M., koji je uhapšen gotovo čim je pobegao iz stana, imao pomagače.

Sumnja se da je Milica K. tipovala supruga, lažno prijavila policiji pljačku i prikrivanje dokaza.

Oni su negirali ove navode, ali im je posle saslušanja određen pritvor. Njihovi advokati nisu tražili kauciju.

Inače Milica je sudeći po njenim objavama na mrežama rodom iz Obrenovca, a kako prenose mediji sa Malte, ona je tokom privođenja sve vreme plakala.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike