Epilog oružane pljačke na Malti: Srpkinja iz Obrenovca bila saučesnik, a glumila da je pretrpela šok - sve vreme tipovala svog verenika

26.11.2022

09:14

0

Autor: V.B.

Oni su negirali navode prijave, ali im je posle saslušanja određen pritvor

Epilog oružane pljačke na Malti: Srpkinja iz Obrenovca bila saučesnik, a glumila da je pretrpela šok - sve vreme tipovala svog verenika
Policija sa Mlate - Copyright Profimedia

U sredu je odjeknula vest da je dvadesetšestogodišnji muškarac iz Srbije uhapšen na Malti, samo nekoliko minuta nakon što je počinio oružanu pljačku.

Navodno je muškarac ušao u stan u gradu Naksar u kom su bili 42-godišnji Holanđanin i 29-godišnja Francuskinja.

Srbin ih je vezao i tražio novac, preteći im pištoljem, a navodno je i nožem povredio Holanđanina. Nakon što je ukrao novac i druge predmete, pobegao je sa lica mesta, dok su Holanđanin i žena prebačeni u bolnicu - muškarac zbog lakših povreda, a žena jer je pretrpela šok.

Međutim, dogodio se veliki obrt. Naime Milica K. (29), državljanka Francuske za koju se verovalo da je žrtva oružane pljačke, uhapšena je danas zbog sumnje da je učestvovala u razbojništvu.

Filmski obrt dogodio se pošto su istražitelji otkrili da je srpski državljanin Viktor M, koji je uhapšen gotovo čim je pobegao iz stana, imao pomagače.

Sumnja se da je Milica K. tipovala supruga, lažno prijavila policiji pljačku i prikrivanje dokaza.

Oni su negirali ove navode, ali im je posle saslušanja određen pritvor. Njihovi advokati nisu tražili kauciju.

Inače Milica je sudeći po njenim objavama na mrežama rodom iz Obrenovca, a kako prenose mediji sa Malte, ona je tokom privođenja sve vreme plakala.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike