"Kada su zapucali, radnica se sakrila u toalet": Komšije u šoku nakon pljačke menjačnice na Novom Beogradu, otkrili detalje oružanog napada

23.11.2022

15:30

0

Autor: 24sedam

Radnici koji su renovirali uništenu menjačnicu, rekli su kako žena koja je bila u objektu tokom pucnjave ne može da se sabere

"Kada su zapucali, radnica se sakrila u toalet": Komšije u šoku nakon pljačke menjačnice na Novom Beogradu, otkrili detalje oružanog napada
Copyright Printscreen/YouTube/the mob reporter/24sedam

Protekle večeri u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, došlo je do incidenta kada su dve maskirane osobe pucale iz pištolja u neprobojno staklo menjačnice, razbile ga macolom, a zatim upale i ukrale novac.

Naime, iz menjačnice je odneto 8.000 evra i za sada 470.000 dinara, a policija je odmah pokrenula akciju "Vihor 2", blokirala most Gazela i dala se u potragu za počiniocima.

- To je bila organizovana akcija, tako brzo i nečujno se to desilo da smo svi u šoku. Žena koja je radila u trenutku pucnjave otrčala je i zaključala se u toalet. Oni su sa tim čekićem razbili staklo i uzeli sav novac koji je bio u radnji", priča za medijie radnica iz pekare koja se nalazi odmah do opljačkane menjačnice i ističe da ih deli samo jedan zid, a zaposleni koji su sinoć radili nisu čuli ništa.

- Svi smo u šoku, nismo ni slutili da ovako nešto može da se desi. Vlasnik menjačnice je divan, porodičan čovek. Stalno dolazi kod nas, on i njegova porodica žive od tog posla. Nekada i sam radi tu, sigurna sam da se nikome nije zamerio. Znamo ga godinama i stvarno nikada nije bio ni najmanji problem ovde. Menjačnica radi tu godinama i svi su zaista fini. Često ispijamo kade zajedno - priča šokirana komšinica.

Komšije su napomenule da je sreća što je radnica tako brzo uspela da odreaguje i da se zaključa u toalet.

- Žena je bila zaključana u wc, dok oni nisu uzeli sav novac i pobegli. Njena brza reakcija je spasila. Ona od tolikog stresa ne može da dođe sebi. A oni bi joj naudili sigurno, čim su bili spremni da pucaju. Ko zna koliko dugo su oni to planirali, čim su uspeli tako brzo da nestanu - priča sagovornik Blica.

Radnici koji su renovirali uništenu menjačnicu, rekli su kako žena koja je bila u objektu tokom pucnjave ne može da se sabere.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike