"Laku noć, direktore moj": Nemanja je ubijen pre 40 dana u Krnjači, čitulju dale neutešne sestre

25.11.2022

08:18

1

Autor: 24sedam

Nemanja Savić ubijen je 15. oktobra u Krnjači

"Laku noć, direktore moj": Nemanja je ubijen pre 40 dana u Krnjači, čitulju dale neutešne sestre
Copyright Printscreen/Čitulje/Novosti 24sedam/Dijana Antonijević

Nemanja Savić (27) ubijen je pre 40 dana u beogradskom naselju Krnjača, a tim povodom od njega su se oprostili čituljama njegovi najbliži.

Savić je, podsetimo, 15. oktobra ubijen u Ulici Dejana Medakovića, a sumnja se da je vatrenom obračunu prethodila jurnjava kolima i međusobna razmena vatre tokom koje je Savić pogođen. Zbog sumnje da je sa više hitaca usmrtio Savića, uhapšen je V. A. (32), a priveden je i L. K. (20), koji je bio sa Savićem u kolima.

- Laku noć, direktore moj. I neka te anđeli čuvaju kad mi nismo uspeli. Zauvek u našim srcima - piše u jednoj od čitulja koju niko nije potpisao.

Drugu čitulju potpisuju Nemanjine sestre, koje navode da ga vole najviše.

- Anđele naš, naš zaštitniče... Hvala ti za svaki proveden trenutak s tobom. A najboljih nema, uzeo ih Bog. Srešćemo se opet jednog dana... - piše u njihovoj potresnoj čitulji.

Osumnjičeni V. A. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je, između ostalog, rekao da se ne seća kako je počinio zločin i zbog čega je zapravo i pucao.

- Nemanja je zapucao, a ja sam posle toga izgubio pamćenje. Ne sećam se da sam pucao. Mi smo, inače, od ranije bili u sukobu - ispričao je osumnjičeni V. A.

U pucnjavi su korišćena dva pištolja i jedan od njih je pronađen i poslat na veštačenje.

Mediji su pisali da je osumnjičeni, navodno, blizak prijatelj uhapšenog Marka Miljkovića, jednog od vođa beogradskog ogranka kavačkog klana i drugooptuženog u postupku koji se vodi protiv Belivukovog klana za sedam ubistava.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike