Saslušan osumnjičeni za ubistvo u Krnjači: Tvrdi da se ne seća da je pucao!

17.10.2022

12:51

0

Autor: 24sedam

Saslušan osumnjičeni za ubistvo u Krnjači: Tvrdi da se ne seća da je pucao!
krnjača pucnjava (2) - Copyright 24sedam/Dijana Antonijević

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan V. A. (32) zbog sumnje da je u subotu u naselju Krnjača ubio N. S. ispalivši u njega više hitaca iz pištolja.

V. A. je na saslušanju izneo odbranu, tvrdeći da se ne seća da je, i zbog čega on pucao, saopšteno je iz VJT u Beogradu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivična dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je V. A. u naselju Кrnjača, nakon kraće rasprave sa N. S., u njega ispalio iz pištolja više hitaca u njega i usmrtio ga.

Brzom i efikasnom akcijom policije ubrzo je uhapšen.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama sa terena, reč je o sukobu lokalnih dilera.

Komšije su reporteru 24sedam rekle da je ovo "uobičajena situacija" i da se često dešavaju svađe i tuče u pomenutom kraju.

Ono što se saznaje kao potencijalni razvoj događaja, jeste da su L. K. (20) i N. S. (27) jurili V. A. (32), koji je u jednom trenutku izvadio pajser i zaleteo se na njih. Potom je neko izvukao pištolj, zapucao i usmrtio N. S. koji nije po dolasku hitne pomoći pokazivao znake života.

Policija i ronioci u Krnjači pronašli su oružje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike