Greškom upucao bivšu ljubav ispred kafane? Optužnica protiv Petra zbog ubistva konobarice Snežane

22.11.2022

08:40

0

Autor: 24sedam

Ubistvo se 15. aprila dogodilo u kafani u Loku, oko 21.30 časova, gde je žena radila

Greškom upucao bivšu ljubav ispred kafane? Optužnica protiv Petra zbog ubistva konobarice Snežane
Snežana P. - Copyright Fejsbuk/Društvene mreže

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Petra B. (66) iz Loka, kod Titela, koji se sumnjiči da je 15. aprila iz pištolja ubio radnicu seoske kafane Snežanu P. (59).

Viši sud je potvrdio optužnicu. Petar B. se od hapšenja nalazi iza rešetaka jer mu je pritvor poslednji put produžen do 5. decembra.

Podsetimo, ubistvo se 15. aprila dogodilo u kafani u Loku, oko 21.30 časova, gde je žena radila.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, u kafani je bilo gostiju, a osumnjičeni Petar je navodno sa svima ulazio u sukob i bio je pod dejstvom alkohola. 

Goste je provocirao i na kraju je s jedim ušao u fizički obračun ispred kafane. Snežana je izašla i povukla gosta da ga vrati u lokal i on je pošao za njom, a tada je Petar izvadio pištolj. Gost je to video i pokušao da mu ga oduzme, međutim on je pogodio Snežanu, koja čak nije ni bila blizu njih.

Snežana i Petar bili u vezi

Inače Snežana i osumnjičeni za njeno ubistvo, navodno su nekada bili u vezi, ali su to na miran način prekinuli. Navodno, bila je pre toga u braku sa gostom s kojim se Petar potukao.

Snežana je pogođena u levu stranu grudi i preminula je na licu mesta. Ubica je tada bacio pištolj i pobegao. Policija ga je pronašla na autobuskom stajalištu i uhapsila. U njegovom stanu pronašli su 25 metaka, zbog čega je takođe protiv njega podignuta krivična prijava.

Petar je potom saslušan u Višem sudu u Novom Sadu, posle čega mu je sudija za prethodni postupak na osnovu predloga javnog tužilaštva odredio pritvor zbog mogućeg uticaja na svedoke, osobitih okolnosti koje ukazuju da može da ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

 Nezvanično, Petar se na saslušanju branio ćutanjem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike