Kako je policija došla do vozača punta koji je u Bogatiću ubio ženu: Pao mu znak, od siline udara Dragana letela 30 metara!

21.11.2022

21:18

0

Jovan S. (22) osumnjičen za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom

Kako je policija došla do vozača punta koji je u Bogatiću ubio ženu: Pao mu znak, od siline udara Dragana letela 30 metara!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Porodica i familija Dragane Janjić (64) koja je sinoć poginula u saobraćajnoj nesreći kada je prelazila ulicu da baci smeće u kontejner danas se okupila u porodičnoj kući u Bogatiću, ali ne obeležavaju krsnu slavu Aranđelovdan.

Sa bolom i tugom zbog tragedije koja ih je zadesila očekuju da se obavi obdukcija koju je naredilo tužilaštvo i sutra je isprate na večni počinak.

Mladić Jovan S. (22) koji je "fijatom punto", sinoć nešto pre 17 časova pokosio nesrećnu ženu, odbacio je oko 30 metara i produžio da vozi uhapšen je jutros i biće saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu sa krivičnom prijavom za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Policajci iz Bogatića su intenzivnim radom za svega nekoliko časova uspeli da na osnovu snimaka sigurnosnih kamera sa više objekata pored regionalnog puta Šabac - Bogatić i u stogom centru varošice lociraju automobil i ubrzo uhapse bahatog vozača.

Izvor iz istrage je otkrio da je potraga krenula od znaka "fijata" koji je otpao sa automobila i koji je pronađen na mestu nesreće. Međutim, to nije bilo dovoljno da bi policajci znali koji tip automobila da tarže.

- Ni na snimcima kamera se zbog mraka i izmaglice nije jasno videla marka automobila na putu. Zato su policajci odlučili da prate kretanje svih automobila iz pravca Šapca. Kada su uočili da je jedan skrenuo levo u ulicu prema autobuskoj stanici, potom prošao pored zelene pijace, ali nije skrenuo levo niti se pojavio na snimcima kamera u centru Bogatića, krenuli su u potragu po dvorištima tri stambene zgrade u Ulici Pavla Orlovića - otkriva izvor.

U dvorištu, iza stambene zgrade u strogom centru Bogatića patrola je oko dva posle ponoći pronašla automobil fijat punto rumskih tablica sa ulubljenom haubom. Kada su pokucali na vrata stana u kojem živi Jovan S. otvorio im je trljajući oči, pa je policajcima bilo jasno da su ga probudili iz sna.

- Prilikom privođenja nije negirao da je učestvovao u udesu, ali nije objasnio zašto je pobegao sa mesta nesreće. Operativnim radom je utvrđeno da nema položen vozački ispit, a testiran je i na alkohol u krvi i rezultat je potvrdio da nije nije bio u alkoholisanom stanju - naveo je izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike