Otac dečaka (2) koji se utopio u Tutinu očajan: Igrao se sa svojim bratom i okliznuo se, trčao sam za njim, ali nisam uspeo

20.11.2022

21:30

0

Autor: 24sedam

Dečak se igrao sa bratom ispred barake u kojoj živi sa porodicom kada se tragedija dogodila

Otac dečaka (2) koji se utopio u Tutinu očajan: Igrao se sa svojim bratom i okliznuo se, trčao sam za njim, ali nisam uspeo
Borba spasilaca - Copyright GSS Srbije

Telo dečaka (2) iz Tutina, koji se utopio danas oko 16 sati, pronađeno je nekoliko kilometara nizvodn od mesta gde je upao u reku. Dečak se igrao sa bratom ispred barake u kojoj živi sa porodicom kada se tragedija dogodila.

- Igrao se sa svojim bratom i okliznuo se... Upao je u vodu koja ga je odnela. Trčao sam za njim, pokušavao sam da ga izvučem, ali nisam uspeo. Više ga nisam video, voda ga je potopila - kaže za Informer dečakov otac S. Đ.

Nakon tri sata telo dečaka pronađeno je kod auto moto kluba. Iz vode su ga izvukli pripadnici policije i vatrogasne službe.

24sedam
 

- Velika nas je tragedija zadesila, ugasio se mlad život, ne znam kako ćemo ovo izdržati. Nekoliko puta su nam deca upadala u tu reku, živimo pored nje, ali smo uspevali da ih spasimo. Sada nisam uspeo. Nemam gde da živim, zato sam ovde - kaže očajni otac koji ima još petoro dece.

On kaže da nema novca da sahrani svoje dete pa će troškove sahrane snositi Islamska zajednica i JKP Čistoća.

Gašić: Pet timova tragalo za detetom

Pet spasilačkih timova u Tutinu pretraživalo je korito reke i tragalo za detetom koje je upalo u vodu, izjavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gasić.

- Jedno dete u romskom naselju je nestalo, starosti dve godine, i već je naših pet spasilačkih timova na samoj reci i pretražuju korito - naveo je Gašić koji sa ministrom odbrane Milošem Vučevićem obilazi Tutin i Novi Pazar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike