Otac preminulog dečaka iz Mokrina: Ne daj Bože nikome....Video sam paru i potopljenog sina!

06.12.2020

13:36 >> 13:52

0

Dečak M. T. (14) pronađen je mrtav u kadi, a sumnja se da ga je usmrtio gas iz bojlera

Otac preminulog dečaka iz Mokrina: Ne daj Bože nikome....Video sam paru i potopljenog sina!
Copyright Otac Slavko Tucakov foto: 24sedam.rs

Mladi teniser M. T. (14) iz sela Mokrin kod Kikinde pronađen je sinoć mrtav u kadi porodične kuće. Njega su pronašli otac Slavko (50) i stariji brat B.T. (28), a sumnja se da ga je usmrtio gasni bojler.

U kući porodice dečaka nastao je muk. Otac Slavko Tucakov (50) imao je snage tek da kaže da mu nije jasno šta se dogodilo, ali da je dečak oduvek voleo dugo da se kupa. Starijem sinu je postalo sumnjivo, kada se M. T. nije odazivao iz kupatila.

Foto: Profimedia

– Stariji sin ga je čekao da izađe iz kupatila da bi gledali rukometnu utakmicu. Otišao je da se kupa oko 20.15 sati. Posle pola sata, negde oko 20.45 , drugi sin je počeo da doziva brata, ali se nije javljao – kaže otac  Slavko i dodaje da je on u tom trenutku spavao jer su od rano ujutru bili na nogama jer su imali svinjokolj:

Pročitajte još:Dvostruko ubistvo u Jarku zbog tartufa: Dejan je skroz izobličen, promenili su mu lični opis!

– Potom me je probudio i rekao da se brat ne javlja. Odmah sam ušao u kupatilo. Prizor je bio užasan, video sam paru i potopljenog sina u vodi. Bio je pun vode. Šta da vam kažem. Brzo smo ga izvadili iz kade i pozvali Hitnu pomoć. Stigli su brzo iz Kikinde, reanimirali su ga sat vremena. Nažalost, nije mu bilo spasa. Ne daj, Bože, nikome – kaže neutešni otac.

Otac je dodao da je njegov pokojni sin obožavao sport i da je pored tenisa voleo košarku.

– Ispred kuće je i koš, rado je igrao košarku. Njega smo dobili kasnije, razlika između braće je 14 godina.  Kad smo se skućili dobili smo drugog sina – rekao je Slavko kroz suze.

Inače, sumnja se da je dečaka usmrtio plin iz gasnog bojlera. Pored hitne pomoći na licu mesta bili su i policajci.  Utvrđuju se okolnosti tragedije.

Nesrećni dečak je bio učenik  OŠ „Vasa Stajić“ iz Mokrina i bio je član teniskog kluba „Mokrin“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike