Maloletnici slao neprimerene i lascivne poruke? Bivši direktor Centra za socijalni rad saslušan u svojstvu građanina

19.11.2022

22:29

0

D. P. osumnjičen da je slao neprimerene poruke devojčici (16)

Maloletnici slao neprimerene i lascivne poruke? Bivši direktor Centra za socijalni rad saslušan u svojstvu građanina
Bela Crkva - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Bivši direktor Centra za socijalni rad u Beloj Crkvi D. P. (68), protiv kog je podneta prijava zato što je više od dva meseca slao neprimerene i lascivne poruke 16-godišnjoj devojčici iz tog mesta, saslušan je u belocrkvanskoj policiji u svojstvu građanina.

On se, kako saznajemo, sam odazvao pozivu policije i nakon saslušanja otišao kući.

Kako  u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu protiv njega trenutno nije pokrenut nikakav postupak, niti se on tereti kao osumnjičeni. Istraga je još u toku.

Popović je optužen da je maloletnici slao svoje golišave fotografije i da je od nje tražio da mu pošalje svoje slike u bikiniju. Obećavao joj je da će je voditi u Grčku na more, pozivao je da se vide nasamo i insistirao da o njihovoj prepisci nikome ne priča.

Ona se, međutim, već posle prve neprimerene poruke obratila osobi od poverenja, koja se sve ovo vreme, u njeno ime, dopisivala sa Popovićem.

Ta osoba je bivšeg funkcionera i prijavila policiji, a prijavu je zvanično podneo i otac maloletnice, nakon što je njegova ćerka, u njegovom prisustvu, dala izjavu nadležnim organima.

Inače, reč je o romskoj porodici, koja se, kako nam je nezvanično rečeno, godinama nalazi na spisku Centra za socijalni rad. Roditelji su teško bolesni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike