Sud prepolovio kaznu ubici Pitbulovog brata: Saša je likvidirao Nikolu Bojovića, a Podgoričanin ga osvetio!

18.11.2022

14:00

0

Autor: 24sedam

Podgoričaninu Marjanu Vujačiću sud prepolovio kaznu zatvora za ubistvo Jugoslava Cvetinovića, čiji je brat Saša zvani Pitbul ubio Nikolu Bojovića

Sud prepolovio kaznu ubici Pitbulovog brata: Saša je likvidirao Nikolu Bojovića, a Podgoričanin ga osvetio!
Marjan Vujačić - Copyright Marjan Vujačić foto: Printscreen/Facebook

Odlukom Apelacionog suda u Nišu Marjan Vujačić iz Podgorice pravosnažno je osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića u Vranju, septembra 2017 godine.

Cvetanović je rođeni brat Saše Cvetanovića zvanog Pitbul, jednog od osuđenih ubica Nikole Bojovića, rođenog brata vođe "zemunaca" Luke Bojovića.

Ovom odlukom Apelacionog suda Vujačiću je kazna prepolovljena.

Vujačić je u ponovljenom prvostepenom postupku pred Višim sudom u Vranju bio osuđen na 30 godina zatvora.

Nikola Bojović, rođeni brat Luke Bojovića, ubijen je 29. aprila 2013. godine u 7.05 sati u Ulici carice Milice u Beogradu.

Zločin je snimljen sigurnosnim kamerama obližnje kopirnice. Na snimku se vidi dolazak dvojice muškaraca, jednog visokog, obučenog u tamno odelo i drugog, dosta nižeg i punijeg, sa belim kačketom i u maslinastosivoj jakni.

Prvi muškarac išao je nekoliko koraka ispred drugog, koji se zadržao gotovo ispred kamere, a zatim se sakrio u ulaz zgrade. Posle nekoliko minuta ulicom je naišao Nikola Bojović. Muškarac sa kačketom je tada izašao, izvadio oružje i počeo da puca u njega. Ispalio je najmanje 20 metaka iz automatskog oružja, obilazeći u krug oko njega. Nikola je pao, a ubica je nastavio da puca u njega dok je ležao na zemlji. Zatim se udaljio brzim hodom.

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio 2020. na 30 godina zatvora Miloša Delibašića kao organizatora kriminalne grupe čiji su pripadnici ubili Nikolu Bojovića i Miloša Vidakovića. Ostali pripadnici grupe pravosnažno su osuđeni na kazne od 17 do 35 godina zatvora

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike