Tri crne Jasmine: Jedna izbola muža, druga svog ubila i danima držala uvijenog u tepih, a treća presudila dvojici ljubavnika!

14.11.2022

06:30

0

Imenjakinje Bajović, Stjepanović, Antonijević (sada Cvetković) usmrtile svoje bračne ili vanbračne partnere

Tri crne Jasmine: Jedna izbola muža, druga svog ubila i danima držala uvijenog u tepih, a treća presudila dvojici ljubavnika!
Copyright Pixabay/ printscreen/Facebook/jb

Jasmina Bajović (42), na današnji dan pre tačno godinu dana, zarila je kuhinjiski nož u grudi svog supruga Milorada Bajovića (54) u njihovoj porodičnoj iznajmljenoj kući u beogradskom naselju Surčin. Ona nije jedina Jasmina koja je okrvavila ruke, a u javnosti su poznate još dve.

Zločin u Surčinu dogodio se 14. novembra prošle godine, oko 16 časova. Jasmina se posvađala sa suprugom i u jednom trenutku iz fioke je izvukla kuhinski nož i zarila ga u grudi supruga. On je sedeo na krevetu i, po svemu sudeći, nije očekivao da će ga napasti.

printscreen/Facebook/jb
 

U grudi supruga zarila je sečivo koje je dugačko 15 centimetara., a nož je zatim bacila iza šporeta. Kad su stigli policajci i Hitna pomoć Milorad je davao znake životam ali je preminuo dva sata kasnije u Urgentnom centru.

U kući u kojoj se dogodilo ubistvo inspektori su našli nož i krvave peškire. Po ulasku u dnevnu sobu policija je zatekla jeziv prizor. Krvi je bilo svuda i to na krevetu, podu i zidu.

Jasmina Bajović bila je aktivna na društvenim mrežama i često je postavljala fotografije sa svojim suprugom Miloradom. Jednom prilikom, za njegov rođendan, okačila je sliku sa citatom: "Za najboljeg muža na svetu! Srećan rođendan!“

"Refleksno reagovala"

U Višem sudu u Beogradu u toku je suđenje Bajovićki za ubistvo supruga. 

"Ne znam šta je na kraju puklo u meni. Provocirao me je i rekla sam mu da prestane. Imala sam veliki, crni, kuhinjski nož u ruci, više ne znam ni odakle sam ga uzela. On je krenuo ka meni da me udari, uhvatio me je za vrat. Sklonila sam mu ruku i lupio mi je šamar. Refleksno sam reagovala, podigla ruku i ubola ga jednom u grudi", ispričala je Jasmina u sudnici.

printscreen/Facebook/jb
 

Ona je iznoseći odbranu opisala šta se sve dešavalo u njenoj porodici i da je suprug stalno pio i u takvom stanju maltretirao i nju i decu, tri sada već odrasla sina. I tog dana, kako tvrdi, Milorad je bio pijan.

Jasmina Stjepanović (44) iz Lazarevca počinila je zločin kakav do tada nije viđen. U ulici Dula Karaklajića u iznajmljenom stanu 28. februara ove godine troje maloletne dece ugledalo je jezivu scenu. Zatekli su majku Jasminu, koja je sebi prerezala grkljan i vene na levoj ruci. Ona je ležala na podu dnevne sobe u kojoj je, po dolasku policije, pronađeno i beživotno telo njihovog oca Siniše Stjepanovića (42).

Istragom je utvrđeno da je Jasmina supruga ubila sa sedam uboda nožem po telu, koje je stavila na pod na jedan tepih, a ispod njegove glave četiri jastuka i radnu uniformu. Preko Sinišinog tela stavila je pvc foliju, dva jorgana, ćebe, prekrivač i jednu žensku jaknu.

Telo supruga Jasmina je skrivala u krevetu više od 10 dana, a za sve to vreme ona je živela u istoj prostoriji sa decom. Leš supruga nalivala je za to vreme omekšivačem, kako se ne bi osećap smrad.

Jasmina je posle puštanja iz bolnice upućena u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Ona je na saslušanju pričala nepovezano. Tvrdila je da se ničega ne seća, pa ni ubistva. Nije znala da kaže ni odakle ona u bolnici. Određen joj je potom pritvor.

Prvo verenika, pa dečka

Aleksandar Paunović, poznatiji kao Mali Paun, kao petnaestogodišnjak, pre 28 godina, ubio je svog kuma Dejana Marjanovića Šabana, nekrunisanog kralja Zvezdare. Njemu je sedam godina kasnije presudila Jasmina Antonijević sa kojom se verio četiri dana ranije. Mali Paun, međutim, nije jedina njena žrtva. Ubila je i svog dečka Milana Tomovića 2014. godine. Tada je u medijima postala poznata kao Crna Jasmina, a dobila je nadimak i Cica ubica.

Printscreen/YouTube
 

Na suđenju u februaru 2001. godine, Jasmina Antonijević osuđena je na šest godina zatvora zbog ubistva verenika Aleksandra Paunovića zvanog Mali Paun. Tada joj je sud izrekao i meru obaveznog lečenja od narkomanije. Pre odlaska u zatvor promenila je prezime Antonijević u Cvetković.

Novo ubistvo dogodilo se u oktobru 2014. godine u beogradskom naselju Miljakovac. Jasmina je u tom trenutku bila već više od sedam godina na slobodi i u vezi sa Milanom Tomovićem koga je tada, u stanu njegovog prijatelja Vladimira Petrovića, ubila ubodom noža. Komšije su tvrdile da su njih dvoje često posećivali Petrovića i da su svakodnevno sedeli u parku ispred zgrade. Zločinu je prethodila žustra svađa, a komšije su navele da se galama čula još od ranih večernjih sati.

Crna Jasmina  je trenutno iza rešetaka, jer je Viši sud u Beogradu osudio 2016. godine na 13 godina zatvora zbog ubistva Tomovića. Na slobodu će izači 2027. godine.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike