Ko je uhapšeni bivši učesnik rijalitija? Marko je iz šoua izbačen nakon prvog dana zbog nasilja, a dovođen je u vezu s jednom pevačicom

12.11.2022

11:45

0

Marko je bio i član grupe Levijatan pre nego što je ušao u rijaliti

Ko je uhapšeni bivši učesnik rijalitija? Marko je iz šoua izbačen nakon prvog dana zbog nasilja, a dovođen je u vezu s jednom pevačicom
Marko Cvetićanin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji učenik "Zadruge", kontroverzni Marko Cvetićanin uhapšen je jutros zbog sumnje da je proveravao službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišćeno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao "Vračarci".

Cvetićanin, inače bivši bokser u žižu javnog interesovanja ušao je u rijaliti kao statista u mnogim spotovima domaćih pevačica, pa je tako prvu zapaženu ulogu imao u spotu koji je snimala Tanja Savić.

Nakon što se proslavio, Cvetićanin je ušao u rijaliti Zadruga, međutim, tamo nije dugo izdržao, jer je odmah prvo veče diskvalifikovan jer je nasrnuo na tadašnjeg cimera Mirka Gavrića.

Marko je bio i član grupe Levijatan pre nego što je ušao u rijaliti.

Cvetićanin se zatim povukao iz javnosti, a onda je u žižu opet došao krajem 2019. godine kada je izboden u jednom beogradskom klubu.

Poslednjih meseci kontroverzni Marko dovođen je u vezu sa pevačicom Barbarom Bobak, u čijem spotu se takođe pojavio.

Podsetimo, bokser poznat javnosti i kao nekadašnji učenik "Zadruge" i službenik Policijske stanice Novi Beograd Nikola Đ. uhapšeni su zbog sumnje da su proveravali službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišćeno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao "Vračarci".

Sumnja se da je u toku akcije, Marko  od Nikole Đ. zatražio da izvrši provere u Jedinstvenom informacionom sistemu MUP-a Srbije, za konkretno vozilo, koje je inače za policijsko službeno vozilo, a što je Nikola Đ. i učinio, i nakon provera dostavio podatke Marku C., a on ih prosledio trećem licu.

Oni su uhapšeni u akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, gde će u roku od 48 sati biti privedeni na saslušanje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike