U velikoj akciji hapšenja "Vračaraca" pao i bivši učesnik rijalitija: Bokser osumnjičen za proveravanje službenog vozila MUP-a

12.11.2022

10:15

0

U roku od 48 sati biće priveden na saslušanje

U velikoj akciji hapšenja "Vračaraca" pao i bivši učesnik rijalitija: Bokser osumnjičen za proveravanje službenog vozila MUP-a
Hapšenje pripadnika "vračarske grupe": Ilustracija - Copyright Mup

Bokser, Marko C., poznat javnosti i kao nekadašnji učenik "Zadruge" i službenik Policijske stanice Novi Beograd Nikola Đ. uhapšeni su zbog sumnje da su proveravali službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišćeno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao "Vračarci".

Sumnja se da je u toku akcije, Marko C.. od Nikole Đ. zatražio da izvrši provere u Jedinstvenom informacionom sistemu MUP-a Srbije, za konkretno vozilo, koje je inače za policijsko službeno vozilo, a što je Nikola Đ. i učinio, i nakon provera dostavio podatke Marku C., a on ih prosledio trećem licu, piše Telegraf.

Oni su uhapšeni u akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, gde će u roku od 48 sati biti privedeni na saslušanje.

Podsetimo, ova organizovana kriminalna grupa je vršila krivična dela na teritoriji Beograda kao poseban deo kavačke kriminalne grupe kojom rukovode Radoje Zvicer i Slobodan Kašćelan.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva za organizovani kriminal, privedeni su L.C, I.B, D.M, N.B, V.M, N.M, S. M, A.M, N.K, N.T, M.T, J.B, Đ. K, N. J, A.N, N.V. i D.N, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i više krivičnih dela - teško ubistvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike