Ko je jedan od braće Bambalić koji je prevezao ranjenog iz Košutnjaka u bolnicu: Fudbalskog menadžera izrešetali po nogama na istom mestu!

11.11.2022

21:57

0

Nenad Asanović, jedan od braće Bambalić bio u vozilu kojim je ranjeni Dejan V. prevezen u bolnicu

Ko je jedan od braće Bambalić koji je prevezao ranjenog iz Košutnjaka u bolnicu: Fudbalskog menadžera izrešetali po nogama na istom mestu!
Copyright Facebook/Lindekin

Beogradska policija traga za napadačem koji je večeras ispalio najmanje sedam hitaca u Dejana V. (47) na Košutnjaku. U Dejana V. večeras je pucano na istom mestu gde je pre nekoliko godina ranjen i jedan od braće Bambalić, koji je sa ranjenim Dejanom bio u automobilu na putu do bolnice U vozilu sa njima bio je još jedan muškarac.

Dejan je ranjen u Ulici kneza Višeslava 72 na Košutnjaku. Nepoznati napadač ga je sačekao ispred balona za mali fudbal i ispalio u njega nekoliko hitaca.

Ranjenog Dejana su odvezli privatnim vozilom do Urgentnog centra. U kolima sa njim bila su i dva muškarca od kojih je jedan Nenad Asanović (50), javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić. Asanović je  je 2015. godine upucan na istom mestu gde i Dejan V. Napadač je pucao na Asanovića na parkingu ispred balona za fudbal, u Ulici Kneza Višeslava 72. Asanović je pogođen u butinu i prevezen je u Urgentni centar.

Policija je tada verovala da se motiv napada krije u poslovanjima Nenada i Predraga Asanovića, s obzirom na to da se obojica godinama bave prodajom fudbalera.

Pucnjava se tada dogodila pre podne 28. aprila 2015. godine, na stazi ispred kafića “Vudbol haus”, u Ulici kneza Višeslava 72 u Košutnjaku, ispred balona za fudbal. Asanović je ranjen u trenutku kada je iz kafića krenuo ka svom parkiranom automobilu "BMW X3".

Pet hitaca u noge

Kada je došao do staze za trčanje, prišao mu je napadač, obučen kao za trening i sa kapuljačom na glavi, i ispalio mu pet hitaca u noge, a potom pobegao u šumu. Asanoviću su prvi u pomoć pritrčali prijatelji koji su bili sa njim u kafiću i svojim vozilom ga prevezli u Urgentni centar.

Printscreen/YouTube
 

Lekari su konstatovali da ima tri prostrelne rane u butinama. Pištolj kojim je počinjen zločin bio je kalibra 7,65 milimetara, a Asanovića su pogodila dva metka od ukupno pet koliko je ispaljeno. Pogođen je u obe noge, imao je prostrelne rane obe butine.

Predrag i njegov brat blizanac Nenad Asanović u javnosti su poznati kao braća Bambalić. Oni su se devedesetih godina družili sa najjačim ljudima u srpskom podzemlju, iako se sami nisu dovodili u vezu ni sa jednim od obračuna devedesetih. Mediji su ranije pisali da su se tada družili sa Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali su im se putevi razišli, pa su se braća posvetila legalnom biznisu.

Zastupali poznate igrače

Oni se posredno pominju i u Beloj knjizi MUP Srbije kao Beograđani koji su u kontaktu sa Predragom Tarbukom iz Novog Sada, vođom jedne grupe iz tog grada koja se vezuje za krađe i preprodaju automobila.

Asanovići su danas licencirani menadžeri FIFA od Fudbalskog saveza Srbije. Zastupali su nekoliko poznatih fudbalera, uglavnom igrača Crvene zvezde i Čukaričkog.

Poslednji put u javnosti se o njima pričalo 2015. godine, kada je Nenad ranjen. Takođe, Nenad Asanović je 2006. godine ranjen u njihovom kafiću "Bambino" na Banovom brdu, dok je sedeo sa fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Trajkovićem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike