Porodila se udovica Jovana Vukotića: Dete rođeno dva meseca posle smrti oca

05.11.2022

17:00

0

Autor: 24sedam

Jovan Vukotić ubijen je u Istanbulu 8. septembra, pred očima trudne Maše i njihovog maloletnog deteta

Porodila se udovica Jovana Vukotića: Dete rođeno dva meseca posle smrti oca
masa misic1 - Copyright Privatna arhiva

Maša Mišić udovica ubijenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotia, porodila se juče.

Udovica ubijenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića, porodila se juče popodne.

Jovan Vukotić ubijen je u Istanbulu 8. septembra, pred očima trudne Maše i njihovog maloletnog deteta. Trudna Maša je bila u automobilu sa Vukotićem, njihovom ćerkicom i vozačem, kada su napadači na motoru prišli vozilu i ispalili pet hitaca na Vukotića,

Na snimcima sa sigurnosnih kamera iz Istanbula, koje su zabeležile poslednje trenutke života šefa škaljaraca, vidi se da je Maša u poodmakloj trudnoći. 

- Posle nešto manje od dva meseca od likvidacije, ona se porodila. Porodica Vukotić posle gubitka, sada je imala povod i za slavlje - kaže izvor upoznat sa prilikama i dodaje da nažalost Jovan Vukotić nije upoznao svoje dete.

Maša Mišić je iz mesta Brus, a kasnije se preselila u Beograd gde je studirala Pravni fakultet, a bila je među najpolurajnijima na društvenoj mreži Instagram, dok nije upoznala Vukotića i potpuno se povukla sa društvenih mreža.

Foto: MUP
 

Kako nam je ispričao izvor blizak Vukotićevoj udovici, njen otac je isto bio u kriminalnim vodama, ali se pre više godina povukao i vratio u Brus.

Mediji spekulišu da je apsolutni vođa "škaljaraca" ubijen jer su napadači pratili Mašu, međutim, još nema nikakvih zvaničnih informacija.

Podsetimo, počeci "škaljarskog klana" sežu u 2008. godinu, te da su do kraja 2014. godine kao jedinstvena krimi-ekipa delovali braća Vukotić, ubijeni Dedović i ekipa koja je poslednjih osam godina prepoznata kao organizovana kriminalna grupa “kavači”, koja je od tada suprotstavljena "škaljarcima".

Tu grupu karakterišu porodične i prijateljske veze, zajedničko geografsko poreklo i zajedničko kriminalno iskustvo.

U spisima je evidentirano više od 200 članova klana, a na tom spisku našlo se i na desetine žena - mahom supruge, ćerke, majke, sestre, devojke, kume, prijateljice, rođake muških članova organizovane kriminalne grupe "škaljarskog klana”.  

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike