Saslušana još jedna oštećena devojka u slučaju učitelja jahanja: Sumnjiči se da je seksualno zlostavljao polaznice škole

02.11.2022

11:22

0

Autor: 24sedam

Devojka je dala iskaz u tužilaštvu gde je ispričala iskustvo koje je prošla

Saslušana još jedna oštećena devojka u slučaju učitelja jahanja: Sumnjiči se da je seksualno zlostavljao polaznice škole
Miloš Đukić - Copyright Printscreen/Instagram/m.đ.

Još jedna devojka oštećena u slučaju učitelja jahanja Miloša Đukića (68) saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu povodom istrage koja se vodi protiv njega zbog sumnje da je od 2010. do 2021. izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad deset polaznica njegove škole jahanja.

Ona je dala iskaz u tužilaštvu gde je ispričala iskustvo koje je prošla. Zbog tajnosti istrage koju je odredio tužilac detalji nisu poznati.

Pre nekoliko dana saslušana je još jedna njegova žrtva. Ona je dobila status posebno osetljivog svedoka.

Podsetimo, prethodno su iskaze dali suvlasnica konjičkog kluba, jedna članica i jedna bivša članica istog kluba.

Podsetimo, Miloš Đukić se nalazi u pritvoru od hapšenja 14. septembra ove godine zbog sumnje da je seksualno zlostavljao deset devojaka. Na saslušanju u tužilaštvu se branio ćutanjem.

- On je, kako se sumnja, u decembru 2010. obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloletnicu. M. Ð. se tereti i da je od 2013. do 2021. pet polaznica škole jahanja, od kojih su dve u to vreme bile deca, a jedna maloletna, neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela - navodi se u policijskom saopštenju.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike