"Lekari su mojoj Jeleni saopštili da je izgubila bebu, otac i sestre je teše": Mlada doktorka bila u osmom mesecu trudnoće

26.10.2022

12:00

0

Autor: 24sedam

Jelenin suprug je sav ugruvan i izuzetno je teško podneo gubitak bebe

"Lekari su mojoj Jeleni saopštili da je izgubila bebu, otac i sestre je teše": Mlada doktorka bila u osmom mesecu trudnoće
saobraćajna nesreća - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Doktorka Jelena K. koja je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kladova izgubila bebu, u trenutku nesreće krenula je sa svojim mužem i njihovim prijateljima u grad da se malo druže, potvrdila je njena majka.

- Sinoć oko 19 časova moja ćerka i zet su sa društvom krenuli u izlazak u Negotinu. Ne znam kako se tačno desila nesreća, bili su sa društvom u kolima, a čoveka koji je izazvao udes ne poznajemo - rekla je potresena žena, dodajući da su sa Jelenom u bolnici njene sestre i otac, i da su joj kolege saopštile da je izgubila bebu.

- Lekari su joj saopštili da je izgubila bebu i zbog toga je teško potresena. Fizički je u stabilnom stanju, ali možete samo zamisliti kako je. Bila je u osmom mesecu trudnoće. Radovali smo se bebi, a sad nas je ovo potpuno poremetilo, ni u najcrnjim košmarima nismo mogli da sanjamo ovakvu tragediju, dodala je njena majka.

Kako dodaje majka, Jelenin suprug trenutno nije pored nje jer je, kako je navela, ugruvan, a gubitak bebe je mnogo teško podneo.

U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak oko 19 sati dogodila kod Kladova iz pravca Negotina, povređeno je šest osoba, među kojima je bila i trudnica Jelena K, inače doktorka u Zdravstvenom centru u Kladovu. Hitnom intervencijom lekara i medicinskog osoblja ZC Kladovo, žena je spasena, ali je nažalost beba rođena mrtva.

Za volanom automobila u kom je bila trudnica bio je njen suprug, inače vatrogasac, dok je trudnica sedela pozadi, iza suvozača.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike