"Onda sam jači od Dejvida Koperfilda": Marko Miljković progovorio o ubistvu Zdravka Radojevića

19.10.2022

09:42

0

Autor: 24sedam

On je naveo da je Zdravko Radojević pucao u Marka Budimira

"Onda sam jači od Dejvida Koperfilda": Marko Miljković progovorio o ubistvu Zdravka Radojevića
Marko Miljković i Veljko Belivuk - Copyright 24sedam/E-Stock Miloš Rafailović

Marko Miljković naveo je danas u sudnici Specijalnog suda da "ništa što piše u optužnici o ubistvu Zdravka Radojevića nije tačno".

O ovoj tački optužnice je rekao: Kažu da sam ga na prevaren način pozvao da bi kupio neko oružje. E sada to ne kaže ni Bojan Hrvatin, njihov patolog, mašinski inženjer. Nn kaže ne znam, a tužilaštvo kaže namamio kupovinom oružja. Kako zna tužilaštvo bolje od Hrvatina koji ne zna.
Zašto bih ga namamio kada ga znam više od 15 godina. Bili smo u odnosima boljim od korektnih. mogao sam "ovako" da ga pozovem ako sam hteo da ga ubijem. Same tvrdnje su neistinite. Kažu, podmetnuli smo mi DNK kako bi podmetnuli pucanje na Marka Budimira u garaži - rekao je Miljković.

On je naveo da je Zdravko Radojević pucao u Marka Budimira.

-Njegova supruga kaže bacila telefon u reku. Zašto bi ona to uradila ako ne zna da je pripremao nešto. Hoćete da kažete da sam nagovorio njegovu ženu? Ja sam onda jači od Dejvida Koperfilda ako uspem sve to da postignem. Kažu da smo mu oteli kola. On je bio prijavljen na birou, išao sam sa njim na biro. Kako može da ima kola od 200.000 evra ako je nezaposlen. Može i moja supruga da kaže da sam vlasnik Ušća, Beograda na vodi, a nisam. Trebalo bi da kažem gde sam bio tih datuma, dam alibi, ali to mi ne pada na pamet. Znam jedno da nisam nikoga ubijao u tom periodu, ali gde sam bio tih dana ali ne znam, niti ću se baviti time, to zna tužilaštvo - dodao je Miljković.

Marko Miljković danas je izneo odbranu u Specijalnom sudu u Beogradu i tom prilikom je negirao krivicu za krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

Podsetimo, Veljko Belivuk je na prethodnom ročištu negirao krivicu za krivična dela za koja je optužen, tvrdeći da je optužnica "izmišljotina" i da su dokazi podmetnuti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike