Šokantna odbrana Marka Miljkovića: "Ubijeni nisu bili studenti teologije"! Tvrdi da Radojević nije ubijen, nego da ga krije žena

07.09.2022

12:24

0

Progovorio i o Laliću

Šokantna odbrana Marka Miljkovića: "Ubijeni nisu bili studenti teologije"! Tvrdi da Radojević nije ubijen, nego da ga krije žena
spec sud miljkovic belivuk otkrivamo 2 - Copyright 24sedam/e-stock-milos-rafailovic

Današnje pripremno ročište u slučaju Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 28 okrivljenih završeno je uvodnim rečima vođa zloglasnog klana, a 24sedam otkriva sve detalje sa ovog suđenja i izjave Belivuka i Miljkovića.

Veljko Belivuk je prvi stao za govornicu u sudnici i pri svom izlaganju, prema rečima prisutnih advokata, bio je potpuno smiren. On je u potpunosti negirao krivicu i rekao kako su im sve fotografije i prepiske montirane.

- Saglasan sam sa rečima svojih branilaca, nisam kriv - rekao je Belivuk.

Klan se, po svemu sudeći, još pridržava parole "nema tela, nema dela", pa se na tome i zasnivala odbrana Marka Miljkovića, koji ipak nije bio tako smiren kao njegov "kolega".

- Ubijeni nisu bili studenti teologije (misleći na to da su se sve žrtve duboko bavile kriminalom). Takođe, pronađeno oružje nam je podmetnuto, a sve sa Skaj aplikacije montirano. Mašina za mlevenje mesa koja se pominje nije mogla stati uopšte u bunker, tako da je i ona naknadno doneta - rekao je Miljković za govornicom u Specijalnom sudu.

On je osporio i ubistva tako što je istako da je jedno biti mrtav, a jedno ubijen.

- Nema obdukcionog nalaza, pa onda nema ni tela, znači reč je o osobi koja je nestala. Kako možemo da znamo, možda supruga Zdravka Radojevića krije negde svog muža - rekao je Miljković.

On je spomenuo i da je veoma čudno ponašanje Srđana Lalića.

- Jako je čudno to što je prvo sve negirao a sada priznao - zaključio je Miljković.

Podsetimo, Suđenje za sutra se otkazuje jer potencijalni svedok-saradnik Vladimir Draganić ima koronu i nalazi se u izolaciji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike