Najluđi povod za slavlje bivših funkcionera crnogorske službe bezbednosti: Direktor se dohvatio i mikrofona! (FOTO)

14.10.2022

22:15

0

Autor: 24sedam

Mesto za slavlje sa zanimljivom pozadinom

Najluđi povod za slavlje bivših funkcionera crnogorske službe bezbednosti: Direktor se dohvatio i mikrofona! (FOTO)
ANB smena funkcioneri - Copyright PRESS PORTAL/Ustupljena fotografija

Funkcioneri Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) u Crnoj Gori "slavili" su nakon što su smenjeni sa svojih pozicija i to u restoranu "Troja" u Tuzima.

Sada bivši direktor ANB-a Savo Kentera u jednom trenutku dohvatio se i mikrofona. To se može videti i na fotografiji koju je objavio crnogorski portal PRESS. Osim Kentere na slici se vidi i Drago Spičanović, smenjeni rukovodilac kontraobavještajne službe u ANB-u.

Zanimljivo je i da je restoran "Troja" u kojem se slavlje odvijalo u vlasništvu Tonija i Vaselja Ujkića, a prema nezvaničnim podacima iz bezbednosnog sektora, Ujkići važe za prijatelje braće Leona i Viktora Drešaja, čelnika kriminalne grupe koja se bavi švercom narkotika i cigara.

Centralna banka Crne Gore (CBCG) beleži da su već duže vreme u blokadi računi kompanija "Troja Company" i "Amanda", koje stoje iza pomenutog restorana.

Firma "Troja Company" – Tonija Ujkića u blokadi je više do 1.094 dana sa dugom od 3.031.986 evra. Sa druge strane kompanija "Amanda" – Vaselja Ujkića u blokadi je više od 688 dana sa dugom od 3.196.572 evra (dug za porez 196.714 evra).

Printscreen/YouTube/Googlemap
 

Radi se o firmi koja je pre nekoliko godina dobila milionski kredit u okviru projekta Abu Dabi fonda (ADMAS), koji nije uredno vraćala. Dokumentacija vezana za taj projekat godinama je u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT).

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike