Pijan izvukao ženu iz automobila, pa ležao na kolovozu: Osumnjičeni za nasilništvo uhapšen u Smederevu

13.10.2022

20:33

0

M. J. osumnjičen za nasilničko ponašanje i preti mu od šest meseci do pet godina robije

Pijan izvukao ženu iz automobila, pa ležao na kolovozu: Osumnjičeni za nasilništvo uhapšen u Smederevu
Copyright Hapšenje osumnjičenog: Printscreen/YouTube/MUP

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, danas je zadržan M. J. (23) zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilnično ponašanje za koje je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina. On je, kako se sumnja, u jutarnjim časovima ispred Zelene pijace u Smederevu, u stanju teške alkoholisanosti, išao sredinom kolovoza i vikao, pa prišao vozilu koje je bilo zaustavljeno na semaforu i prvo nasilno izvukao T. G. (50) iz vozila, a potom joj i zadao udarac šakom po glavi i naneo joj povrede.

Posle ovog, osumnjičeni je remetio javni red i mir i ometao normalno odvijanje saobraćaja u ulici Nosilaca albanske spomenice, ležeći na kolovozu, u kom stanju i položaju ga je zatekla policijska patrola.

Zamenik javnog tužioca saslušao je osumnjičenog i sudiji za prethodni postupak odmah podneo predlog za određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, budući da postoji sumnja u njegovu uračunljivost.

U daljem toku postupka, radi potpunog razjašnjenja svih relevantnih činjenica, biće ispitani očevici i svedoci ovog događaja, a takođe biće utvrđena vrsta i težina povreda koje je zadobila oštećena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike