Ubica iz Vršca planirao da ubije i suprugu? Više puta ćerki davao telefon u ruke da zove mamu da dođe u stan

05.10.2022

19:30

0

Tragedija kakvu Vršac ne pamti, dogodila se juče oko 15 sati kad je Marko B. udavio svoje dete staro dve i po godine, najverovatnije u kofi vode, a potom se obesio

Ubica iz Vršca planirao da ubije i suprugu? Više puta ćerki davao telefon u ruke da zove mamu da dođe u stan
Vršac dete ubistvo (6) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Marko B. iz Vršca, koji je ubio ćerkicu pa sebe, živeo je do aprila sa suprugom i detetom u kući njenih roditelja.

- Tada se desilo porodično nasilje. Otišao je iz te kuće i doselio u drugu zgradu. Šest dana pre ubistva osuđen je na uslovnu kaznu od tri godine zbog nasilja u porodici. Posle toga mu je dodeljeno dete - objasnio je izvor iz istrage.

Njegova supruga Suzana, dodaje izvor, nije se mirila sa tom odlukom Centra za socijalni rad, već se žalila, ali je navodno usledio odgovor da o tome odlučuju ljudi koji su stručni i da ona nije stručna.

- Na dan ubistva nekoliko puta je zvao svoju bivšu suprugu i na telefon stavljao dete koje joj je govorilo da dođe i da joj je tu lepo, međutim, majka je predosetila da nešto nije u redu. Pretpostavlja se da je hteo da je namami u stan kako bi i nju ubio - navodi izvor.

U dokumentu koji su izdale službe navodno stoji da "nema opasnosti po dete".

Za stravično ubistvo, podsetimo, saznalo se preko jezivog snimka koji je Marko B. poslao celom imeniku iz telefona.

- Na snimku se vidi mnogo jezivih stvari, pričao je nepovezano, a vidi se crvena posuda napunjena vodom i mrtvo dete. Nedugo nakon toga policija je došla, ali je već bilo kasno - navodi izvor.

Tragedija kakvu Vršac ne pamti, podsetimo, dogodila se juče oko 15 sati kad je Marko B. udavio svoje dete staro dve i po godine, najverovatnije u kofi vode, a potom se obesio.

Markova supruga Suzana B. je oko 14.15 sati prijavila je dežurnoj službi policije da joj je poslao poruku preko telefona da će ubiti sebe i dete.

Suzana i Marko su bili u fazi razvoda.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti