Supruga vođe "kavčana" pucala na atentatore: Ko je Tamara Zvicer?

11.02.2021

09:42 >> 09:46

0

Tamara Zvicer od ranije je poznata policiji u regionu, a javnost još pamti snimak na kojem brani svog supruga u Ukrajini i puca na atentatore

Supruga vođe "kavčana" pucala na atentatore: Ko je Tamara Zvicer?
Copyright Na Zvicera pucala dvojica napadača Foto: printscreen

Tamara Zvicer, supruga vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, navodno je sinoć uhapšena u policijskoj akciji na Jahorini, zajedno sa još nekim članovima tog klana.

Tamara Zvicer od ranije je poznata policiji u regionu, a javnost još pamti snimak na kojem brani svog supruga u Ukrajini i puca na atentatore. Ukrajinski mediji objavili su snimak pokušaja atentata na Radoja Zvicera u maju 2020. u Kijevu. Radoje je čudom preživeo posle dužeg oporavka u bolnici.

Tamara i Radoje Zvicer Foto: Printscreen/

O Tamari Zvicer se pisalo i 2016. kada je za pokušaj njenog ubistva bio osumnjičen Jovan Vukotić, visokorangirani pripadnik “škaljarskog” klana.

Vukotić je kasnije policiji dostavio video snimke i putne isprave, koje su mu poslužile kao alibi da tog 23. maja nije bio u Kotoru već u Sloveniji.

Pre tri godine pisalo se da je navodno u ljubavnoj vezi sa Aleksandrom Đurišićem, šefom obezbeđenja njenog supruga. Međutim, tako nešto nikada nije dokazano.

Tamara Zvicer je i 2019. bila tema medija kada je pokrenula parnični postupak postupak protiv kotorske policije u kojem je tražila da joj se vrate tehnički uređaji koji nisu bili predmet krivičnog postupka, a koji su oduzeti prilikom pretresa kuće Radoja Zvicera.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike