Detalji tragedije kod Malog Zvornika: Brat otrčao po pomoć, komšije našle telo dečaka između dva kreveta prekriveno čaršavom!

24.09.2022

11:29

0

"Rekao je svi su mrtvi"

Detalji tragedije kod Malog Zvornika: Brat otrčao po pomoć, komšije našle telo dečaka između dva kreveta prekriveno čaršavom!
ametovic porodica tragedija rts - Copyright Printscreen/RTS

Tragedija u selu Radalj kod Malog Zvornika, u kojoj je preminuo devetogodišnji N. A., potresla je Srbiju. Mališan je preminuo u svom porodičnom domu, a sumnja se da se ugušio zbog kvara na agregatu. 

Kako je za RTS rekla komšinica, brat stradalog mališana iskočio je kroz prozor i jutros dotrčao do njihove kuće da moli za pomoć. 

- Rekao je svi su mrtvi. Suprug je otrčao, vrata su bila zaključana, nekako smo ušli. Mali je bio između dva kreveta prekriven čaršavom - rekla je komšinica za RTS.

Kako je otkrila, u bolnici je ostala 11-godišnja sestra stradalog dečaka, dok su dvoje mlađe dece kod prijatelja na čuvanju. U bolnici je i 39-godišnji otac mališana.

Obdukcija će tek da utvrdi uzrok smrti deteta.

Prema nezvaničnim saznanjima, tragedija se dogodila u domu porodice Ametović, koja živi od socijalne pomoći.

Kako im je isključena struja, ukućani su uključili agregat, a veruje se da je usled kvara na aparatu dete preminulo.

Inače, reč je o porodici koja živi u nemaštini. Dobijali su pomoć od opštine. Kuća im je ozakonjena, a uskoro je trebalo da bude i rekonstruisana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RTS

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike