Iliju će morati dovesti iz zatvorske bolnice na suđenje: Optuženi za stravičan zločin u Čačku do sad je dao dve konfuzne izjave!

21.09.2022

10:57

0

Autor: 24sedam

Ilija G. (21) je u porodičnoj kući u Čačku ubio oca, majku i dedu

Iliju će morati dovesti iz zatvorske bolnice na suđenje: Optuženi za stravičan zločin u Čačku do sad je dao dve konfuzne izjave!
ilija droga ubistvo cacak - Copyright 24sedam/Mup/Facebook

U Višem sudu u Čačku jutros je završeno pripremno ročište Iliji Glišoviću (21) koji se tereti da za trosturko ubistvo.

Optuženi Ilija, koji je aprila ove godine u porodičnoj kući nožem usmrtio majku, oca i dedu, nije dovežen iz Specijalne zatvorske bolnice, u kojoj se nalazi od hapšenja.

On nije dovežen iz Specijalne zatvorske bolnice, a po zakonu ne mora biti prisutan na pripremnom ročištu, međutim, njegov dolazak neophodan je na prvom pretresu koji je zakazan za 06. oktobar, izjavio je za RINU Radisav Vesović, Glišovićev branilac po službenoj dužnosti.

On je istakao da su na pripremnom ročištu određeni svi dokazi koji su predloženi od strane tužioca i branioca, a koji će biti izneti na prvom pretresu.

- Iliju sam posetio nekoliko puta u Specijalnoj zatvorskoj bolnici. On je u stanju stalnog tretmana u toj ustanovi. Do sada je u tužilaštvu dao dve izjave povodom slučaja za koji se tereti, a koje su bile konfuzne. Odrađena su veštačenja, pre svega njegove uračunljivosti, zatim DNK analize, analize tragova i biološka veštačenja. Na pretresu će sve to biti pregledani, dodao je Vesović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike