"Zlato oko vrata ne vredi koliko kad kraj sebe imaš brata": Evo kako je Ilijin brat govorio o njemu pre jezivog ubistva porodice (FOTO)

11.04.2022

10:05

0

Autor: J.B.O.

Ilijin brat je inače živeo i radio u Kragujevcu, a navodno je u posetu roditeljima došao dva dana pre zločina

"Zlato oko vrata ne vredi koliko kad kraj sebe imaš brata": Evo kako je Ilijin brat govorio o njemu pre jezivog ubistva porodice (FOTO)
Čačak ubistvo - Copyright Pixabay RINA Fejsbuk

Brat osumnjčenog Ilije G., koji je u petak u Čačku ubio svog oca, majku i dedu, noć je proveo kod tetke, a rodbina pokušava sve vreme da ga uteši.

Da podsetimo, zločin se dogodio oko 23 sata, a tela iskasapljenih Milana, Snežane i Sretena G. pronašao je Ilijin stariji brat kada se vratio iz grada. Mladić je od tada smešten kod tetke.

- Ilijin brat je inače živeo i radio u Kragujevcu, a navodno je u posetu roditeljima došao dva dana pre zločina. Kobne večeri bio je u izlasku. On je vredan mladić, studirao je u inostranstvu - kažu komšije.

Prijatelji porodice kažu da ne znaju kako će on podneti ovu tragediju.

- Njih dvojica su nekada bili jako bliski, mnogo je voleo brata, sada je očajan. Svi se trude da ga uteše i pomognu mu. Nije mu lako, ostao je sam na svetu - pričaju prijatelji.

U prilog ovoj tvrdnji govori i poruka koju je pre nekoliko godina uz zajedničku sliku Nikola ostavio.

- Ni njena kosa sjajna, ni zlato oko vrata, ne vrede kolko vredi kad kraj sebe imaš brata - napisao je iznad slike na kojoj je zagrljen sa Ilijom, a uhapšeni mladić mu je tada ispod objave ostavio srce.

Printscreen/Facebook/N.G.
 

Iliji G. posle saslušanja pred Višim tužilaštvom u Čačku određen je pritvor do 30 dana.

- On se u tužilaštvu branio ćutanjem - rekao je izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike